Esra Erol'u Görenler Gözlerine İnanmadı! Esra Erol Esti Geçti!

Esra Erol'u Görenler Gözlerine İnanmadı! Esra Erol Esti Geçti!

Esra Erol'dan gelen paylaşım herkesi şaşırttı. Ünlü isim, son zamanlarda yaptığı sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Dolayısıyla hem şort hem gömlek ile beraber paylaşımda bulunması şaşırttı. Şimdi ise güncel detayları sizlerle paylaşıyoruz. İşte ATV sunucusunun son görüntüsü...

Esra Erol, siyah gömlek ve şortu ile adından söz ettirdi. Ünlü program sunucusu, yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekiyor. Peki ya sunucu hakkında başka neler biliyoruz? Detayları yakından aktaracağız ancak sosyal medyayı son zamanlarda daha sık kullanan ünlü isim herkesi şaşırttı. Güzel ismin yaptığı paylaşım kısa süre içerisinde beğeni yağmuruna tutuldu.

Tatilin Tadını Çıkarıyor

Esra Erol, tatilin tadını çıkarmakla birlikte yeni sezona hazırlık yapıyor. Ünlü isim, dinlenerek geçirdiği bu vakitle beraber artık programa hazır hale geldi. Kendisinin yeni sezon yayın tarihiyle ilgili gelişmeleri haber sitemizde paylaştık.

esra-erol.jpeg

Elbisesiyle Çok Beğenildi

Ünlü ismin tişört ve şort uyumlu kombini çok konuşuluyor. Kendisiyle ilgili merak edilenler de bu sayede yanıt buldu. Esra Erol'un elbise seçimine gelen yorumlar da sevindirdi. Ünlü isimler, onu ne kadar beğendiğini ifade ediyor. Arkadaşları da kendisini öve öve bitiremedi. Tatili bittikten sonra yoğun iş maratonuna başlayacağı bilinmekte.