Engin Akyürek Hava Şartlarından Dolayı Çekimlerde Korku Dolu Anlar Yaşadı!

Engin Akyürek Hava Şartlarından Dolayı Çekimlerde Korku Dolu Anlar Yaşadı!

Ekranların en karizmatik oyuncuları arasında gösterilen Engin Akyürek’in yer aldığı Kaçış’ın çekimleri Gaziantep’te devam ediyor. Fakat yoğun kar yağışı, dizi setinde yer alan herkese zor anlar yaşattı. Yoğun emek ve bütçe harcanan Kaçış dizisinin Disney Plus adı verilen dijital yayın platformunda yer alacağı da aktarılan bilgiler arasında yer aldı.

Kaçış dizisinin çekimleri birkaç gün önce başladı. Ancak Gaziantep’te dün akşam başlayan yoğun kar yağışı, çekim ekibine zor anlar yaşattı. Ağır kış koşulları nedeniyle çekimler iptal edilirken ekip güçlükle otellerine geri dönebildi. Oyuncular, sosyal medya hesapları üzerinden karlar altındaki dizi setini paylaştı.

Disney Plus’un İlk Türk Yapımı Olacak!

Disney Plus platformunun ilk Türk yapımı olacak Kaçış dizisinin hikayesi de Engin Akyürek’e ait. Yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın’ın yer aldığı dizi de Adem Yılmaz ile Sezgin Uzun Bekiroğlu ikilisi kariyerlerinde de bir ilke imza atacaklar.

Kaçış Dizisinin Konusu Belli Oldu!

Senaryosu Ali Doğançay tarafından yazılan Kaçış dizisinde savaş muhabiri olan iki karakterin başına gelen olaylar konu edilecek. Dizinin çekimlerine iki hafta önce Gaziantep’te başlanmıştı. Dizi için yoğun bir prodüksiyon kurularak savaş bölgesi atmosferi yaratıldı. Heyecan dolu olacağı anlaşılan dizi, toplamda bir sezon ve sekiz bölüm yayınlanacak. Sosyal medyada da olay olan Kaçış dizisi, izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.