Cüneyt Arkın'ın Hiç Bilinmeyen Herkesten Gizlediği O Detayı İlk Kez Açıkladı

Cüneyt Arkın'ın Hiç Bilinmeyen Herkesten Gizlediği O Detayı İlk Kez Açıkladı

Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayatını kaybetti ve kendisiyle ilgili önemli detaylar ortaya çıktı. Ünlü sanatçıya dair bilinmeyenler tek tek açıklanıyor. Peki Salih Tuna, kendisi için neler söyledi? İşte çeşitli gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak. Cüneyt Arkın için neler söylendi?

Cüneyt Arkın'ın vefatı sonrasında çeşitli gelişmeler yaşanıyor. Cenazesine pek çok kişi katıldı. Onun yakından tanıdığı ve sık sık görüştüğü kişilerin sözleri ise kayda değerdi. İşte Salih Tuna'nın Cüneyt Arkın hakkında aktardıkları ve dahası haberimizde yerini aldı.

Cüneyt Arkın'dan Söz Etti!

Salih Tuna, Cüneyt Arkın için söylediği sözler ile şaşırtıyor. Yaptığı açıklamada “Şaşacaksınız ama söyleyeyim: Yatarken başucuna koyduğu ekmektir. Evet, bildiğiniz ekmek. ‘Ne alaka?’ deyip kestirip atmayın; anlatacağım, sabredin. Cüneyt Arkın şöhret olmadan evvel yaşadığı ‘yoksulluğu’ bir televizyon programında şöyle anlatmıştı: ‘Ben çok açlık çektim. Yüce Allah hiç kimseyi aç bırakmasın (...) Açken rüyanızda ekmek görüyorsunuz... O açlık günlerinden sonra ben ne kadar şöhret olursam olayım, yatarken başucumda daima ekmek vardı...’ ifadesine yer verdi.

85 Yaşında Vefat Etti!

Cüneyt Arkın, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Kendisinin vefatıyla beraber geride bıraktığı sayısız yapım kaldı. Dolayısıyla dikkat çeken bu gelişmeler ve daha fazlasını haberimizde paylaşmaya devam edeceğiz.