Azra Akın'ın Kıvanç Tatlıtuğ'a Yaptıkları Tüyleri Diken Diken Etti!

Azra Akın'ın Kıvanç Tatlıtuğ'a Yaptıkları Tüyleri Diken Diken Etti!

Erkan Özerman geçtiğimiz günlerde Alsana Haber’e konuk oldu. Yaptığı açıklamalar Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ’a için açıklamalara yer verdi. Açıklamalarda çok ciddi boyutta yer alacak cinsten oluşuyor. Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ için geçmiş ilişkisi için neler dedi? Yaptığı açıklamalar oldukça ağırdı. Detaylar haberimizde paylaşımı sağlandı.

Al Sana Haber’e konuk olan Erkan Özerman Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ ilişkisi konusunda ağır itiraflar da bulundu. Verdiği açıklamalar olarak ikilinin sevgili olduğu dönem için konuşmalar sağladı.

Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ İlişkisi

Erkan Özerman söylediği açıklama;

"Onun Kıvanç'a attığı pislik ve iftira yüzünden yaşatmazdım o kızı sokakta ben, evinde hapsederdim dışarı çıkamazdı. Öyle ahlaksızdı. Çocuğa neler yaptı? Sebebi de kıskançlık. O Amsterdam'da oturuyor. Oğlan Paris’te çalışıyor. Telefon açıyor 'Sen bu gece kimle yattın, kimle kalktın?' Başlıyor ağlamaya. Oğlan kalkıyor trene binip 2,5 saat yol gidiyor. Onun yüzünden defile kaçırdı. Onu elden kaçıracak diye Kıvanç'a atılan iftirayı burada anlatamam" dedi.

Ayrıca Azra Akın’ın o dönem içerisinde gay iması yaptığını söyledi. Yaptığı ima Kıvanç Tatlıtuğu elden kaçırmamak için yaptığını açıkladı. Bu tür iddialarla birlikte eski defterleri açarak büyük iddialar da bulundu. Daha önceden Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ Erkan Özerman’a tazminat davası açmıştı. Bu durum tekrardan alevlenecek durumda yer alabilir. İlerleyen zamanlarda neler olacak göreceğiz.