Asena Dansözlüğe Yıllar Sonra Devam Dedi!

Asena Dansözlüğe Yıllar Sonra Devam Dedi!

Asena'dan gelen oryantal dansöz şovu büyük ses getirdi. Kendisi yıllar sonra bir ilki başardı. Öyle ki dikkatleri de üzerine çekti. Asena'nın bu hamlesi Hülya Avşar'ı bile şaşırttı. İşte magazine gündem olan Asena ve onun güzel dansı hakkında son gelişmeler...

Asena, Hülya Avşar'ın sahnesine çıkarak adeta geçmişi yad etti. Sahnede oryantal dans yaptı. Kıvrak beli ve hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan Asena'dan gelen bu hamle ile birlikte herkes heyecanlandı. Kendisini yıllardır oryantal dans yaparken görmüyorduk. Öte yandan geceye de damgasını vurdu. Yıllar önce evlenerek yurt dışına yerleşen ünlü isim, bir süredir adından söz ettirmiyordu.

Dansıyla Büyüledi

Asena, oryantal dansı ile herkesi etkiledi. Dolayısıyla kendisinden gelen bu hamle ile birlikte sevenlerini şaşırttı. Asena'nın dansını hayranlıkla seyredenlerin sayısı çoktu. Hülya Avşar da kendisini tebrik etti.

Oryantal Dansa Geri Döner mi?

Asena'nın oryantal dansa dönmek gibi bir planı yok diye düşünülüyor. Kendisinin bu işleri bırakalı oldukça fazla zaman geçmesinin yanı sıra artık aile hayatı ve çok daha farklı işlerle uğraşmayı tercih etmeyi seçtiği bilinmekte.