Alparslan Büyük Selçuklu Oyuncusu Baba Oluyor! Oyuncu Sevinçten 4 Köşe Oldu!

Alparslan Büyük Selçuklu Oyuncusu Baba Oluyor! Oyuncu Sevinçten 4 Köşe Oldu!

TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oynayan başarılı oyuncunun baba olacağı ortaya çıktı. Eşinin itirafı ile ortaya çıkan bu gerçek herkesi şaşırttı. Gündeme bomba gibi düşecek haberle beraber merak edilenler de yanıt buluyor. İşte oyuncunun yaptığı açıklama...

Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde oynayan Barış Arduç, 2020 yılında Gupse Özay ile evlenmişti. İkilinin anne baba olacağı öğrenildi. Çocuk sahibi olmalarına ise az bir zaman kaldığı ortaya çıktı. Sosyal medyadan Ömür Sabuncuoğlu'nun yaptığı paylaşım büyük ses getirdi. Gupse Özay ile görüştüğünü açıklayan gazeteci, önemli bir haber verdi.

 Gupse Özay 6  Aylık Hamile!

Gupse Özay'ın 6 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Barış Arduç ile çocuk sahibi olacakları için her iki ismin hayranları çok sevindi. Güncel gelişmelerle birlikte merak edilenler de yanıt buluyor. Ünlü isim 6 aylık bebeğini bu zamana kadar hep sakladı. Hamilelik sürecinden hiçbir şekilde medyada dillendirmedi. Şimdi ise itiraf niteliğinde bir açıklamada bulunuldu.

Bebeğin Cinsiyeti Paylaşılmadı!

Öte yandan bebeğin cinsiyeti ile ilgili bir yorum yapılmaması dikkat çekti. Dolayısıyla bebek doğduğu vakit herkese sürpriz olacak. Gupse Özay ve Barış Arduç ikilisi profesyonel bir şekilde haberi sakladı. Hamilelik haberi ancak ve ancak 6 ay sonra Gupse Özay'ın açıklaması ile öğrenildi. İki başarılı oyuncunun evliliği coşku ile karşılanmıştı.