All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Nagihan Karadere Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Nagihan Karadere Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

All Star Survivor 2022 Yarışmacısı Nagihan Karadere Aslında Kim Biliyor Muydunuz? Nagihan Karadere Hayatı Hakkında İşte Tüm Detaylar..

Survivor Nagihan Karadere performansıyla birlikte mücadelesiyle ön plana çıkarak Survivor tarihinde büyük yer edindi. Survivor All Star, belli yıllar içerisinde yapılarak yarışma tarihinde yer edinen yarışmacıları tekrardan bünyesine toplayarak daha zorlu şartlarda ve yeni formata göre yarıştırıyor.

Bu sene yayınlanan Survivor Allstar kadrosunda yer alan yarışmacı Nagihan Karadere hakkında merak edinen bilgiler paylaşılmıştır. Survivor Nagihan Karadere 16 Şubat 1984 tarihinde doğmuştur. Milli sporcu olan Nagihan Karadere, alanı kısa mesafe engelli koşucu olarak görev yapmıştır. Yarışmalarda 400m engelli rekor derecesi olarak 55.09 saniye yapmıştır. 20212 Londra olimpiyatlarında A barajını geçmesiyle birlikte olimpiyatlarda yarışma hakkını kazanmıştır. Altyapısını Fenerbahçe de yapan oyuncu sürat koşularında yarıştı.

Survivor Nagihan Karadere Evli mi?

Survivor Nagihan Karadere bekardır. Uğur Gökçe ile 2016 yılında boşanmıştır. Ayrıca Ece Arven Gökçe adında kız çocuğu da bulunmaktadır.

Survivor Nagihan Karadere Ne Zaman Katıldı?

Nagihan Karadere ilk Survivor’a katıldığı zaman 2016 yılında katılmıştır. Yarışma da çeyrek final de elenmiştir. 2018 yılında tekrar katılarak Survivor All Star ikinci olarak yerini almıştı. Tekrardan Survivor All Star yarışmasına geri dönerek yarım bıraktığı işi tamamlamak istiyor. Yarışmacının bakıldığında daha çok spora yöneldiği ve fiziki durumu oldukça iyi olduğu gözüküyor.

Survivor All Star bu sene daha farklı formatta ve mental olarak ciddi şekilde yoracak olarak dizayn edilmiş. Yarışmacılar yeni sürprizlerle karşılaşarak mücadelesini nasıl gösterecek göreceğiz.