Alişan ve Buse Varol Bu sefer Galiba Ayrılıyorlar! Alişan ve Eşinden Ayrılık Açıklaması Geldi..

Alişan ve Buse Varol Bu sefer Galiba Ayrılıyorlar! Alişan ve Eşinden Ayrılık Açıklaması Geldi..

Alişan ve Buse Varol öyle açıklamalar yaptı ki görenler şaştı kaldı. Buse Varol'un evi terk ettiği belirtiliyor. Peki ya ikili artık boşanacak mı? Gündemde bomba etkisi yaratacak bu gelişmeye dair bilinmeyenler de yanıt buluyor. İşte ikili hakkındaki çeşitli iddialar ve çok daha fazlası haberimizde...

Alişan ve Buse Varol'un bu sefer kesin ayrılacakları düşünülüyor. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme ile birlikte merak edilenler de yanıt bulacak. Söz konusu çiftin son zamanlarda tartıştığı iddia edilmekte. Hal böyle olunca ünlü ismin hareketi çok konuşuldu. Peki ya tam olarak ne yaşandı? Gündemde bomba etkisi yaratacak gelişme ile birlikte merak edilenler yanıt bulacak.

Buse Varol Evden Ayrıldı mı?

Buse Varol'un evden ayrılarak farklı bir şehre gitmesi şaşırttı. Paylaştığı fotoğraf ile de yıllardır yapmadığı bir şeyi yaptığını belirtti. Şimdi ise gündemde bomba etkisi yaratan gelişmede Alişan'ın nasıl bir açıklama yapacağı merak ediliyor.

Dizi İçin Gitti!

Öte yandan dizi çekimi için yaşadığı yerden ayrılması şaşırttı. Pek çok kişi bu olayın devamı gelecek mi yoksa yakın zaman sonra evine geri mi dönecek merak ediyor. Çünkü ikilinin gündeme sürekli olarak boşanma ile gelmesi artık hayranlarını da heyecanlandırmaya başladı. Konuya ilişkin Alişan ve Buse Varol ikilisinden bir açıklama gelebilir.