Alişan ve Buse Varol Boşanıyor İddiasına Alişan'dan Herkesi Şoke Edecek Cevap

Alişan ve Buse Varol Boşanıyor İddiasına Alişan'dan Herkesi Şoke Edecek Cevap

Alişan ve Buse Varol boşanacak iddialarından sonra Varol'dan açıklama gecikmemişti. Şimdi ise ikili arasındaki bir gelişme daha konuşuluyor. Bu sefer başrolde Alişan yer almakta. Eşinin paylaşımına yaptığı yorum herkesin dikkatini çekmiş vaziyette. Peki ünlü sanatçı Buse Varol'a neler yazdı?

Alişan ve Buse Varol'un son zamanlarda birlikte fotoğraf koymaması ve birlikte görüntülenmemesi onların ayrıldığı yönündeki haberlerin çıkmasına neden olmuştu. Pek çok kişi, ikilinin ayrılacağını düşünmeye başlamıştı. Çünkü bu tarz iddialar gittikçe artıyordu. Ancak Buse Varol bizzat açıklama yaptı ve bunların asılsız olduğunu dile getirdi. Üstelik birlikte görüntülenmeye ihtiyacı olmadıklarını da vurguladı. Sürekli olarak fotoğraf paylaşmak zorunda değillerdi. Ayrıca son aylarda yaşadıkları acı olaylar nedeniyle de hassasiyet beklediğini iletti.

Buse Varol'un Paylaşımına Büyük ilgi

Deniz kenarında kahve içerken fotoğraf paylaşan Buse Varol, yaptığı paylaşım sonrası yorum bombardımanına tutuldu. En güzel yorum ise eşi Alişan'dan geldi. Ünlü sanatçının attığı yorum herkesi heyecanlandırdı. Takipçileri ise aralarındaki aşkın ne kadar özel olduğunu bir kez daha anladı

"O martının yerinde olmak"

Buse  Varol'un deniz kenarında otururken ki fotoğrafında yanında hemen bir martı duruyordu. Alişan ise o martıya dikkat çekerek "O martının yerinde olmak" yorumunu yaptı. Kısa süre içerisinde yüzlerce beğeni alan yorum büyük dikkat çekti.