Kırmızı Oda Dizisi Yeni Konuk Oyuncuyu Açıkladı! Bu İsim Ağızları Açık Bıraktı!

Kırmızı Oda Dizisi Yeni Konuk Oyuncuyu Açıkladı! Bu İsim Ağızları Açık Bıraktı!

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Kırmızı Oda dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sürekli değişen hikayesiyle farklı isimleri konuk eden Kırmızı Oda dizisine bir konuk oyuncu daha katıldı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu. İşte haberin tüm detayları...

TV8 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Kırmızı Oda dizisinde kimsenin aklına gelmeyecek bir isim kadroya dahil oldu. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayesinden esinlenerek ortaya çıkardığı hikâye bir psikolojik danışmanlık merkezinde geçiyor. Sürekli farklı karakterleri izleyiciyle buluşturan Kırmızı Oda dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu.

Kırmızı Oda dizisine Gökhan Özoğuz dahil oldu!

Bu zamana kadar Aslıhan Gürbüz, Erkan Petekkaya ve Burcu Biricik gibi birçok yetenekli isimler Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Bu defa Kırmızı Oda dizisine kimsenin aklına gelmeyecek bir konuk oyuncu ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Alınan bilgiler neticesinde Kırmızı Oda dizisinde önümüzdeki haftalarda Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz kadroya dahil olacak. O Ses Türkiye'nin jürisi olan Gökhan Özoğuz dikkatleri üzerine çeken bir isim olarak gündeme geldi. Bu zamana kadar birçok oyunculuk deneyimi bulunan Gökhan Özoğuz Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak dahil olmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar O Şimdi Mahkûm, O Şimdi Asker, Tramvay ve Tatlı Kaçıklar filminde rol alan Gökhan Özoğuz en son Kendi Yolumda isimli filmde başrol alarak yeteneğini sergiledi.

Gökhan Özoğuz, Kırmızı Oda dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

Yetenekli oyuncu Ozan Özoğuz'un başrolünde yer aldı filmde Gökçe Bahadır da kadın partner olarak bulunuyor. Yakında gösterime girecek olan film ise şimdiden merak söz konusu oldu. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği Kendi Yolumda isimli filmde Gökhan Özoğuz kendi karakterini canlandıracak. Yetenekli oyuncu Gökhan Özoğuz'un Kırmızı Oda dizisinde hayat vereceği karakterle alakalı henüz net bir açıklama yapılmadı. Bunun dışında Kırmızı Oda dizisi kısa süre önce ekranlardan uzak olan Meltem Cumbul’u da konuk edeceğini açıkladı.