Arka Sokaklar Dizisinden Bir Yıldız Oyuncu Daha Gidiyor! Arka Sokaklar Dizisi Final mi Yapacak?

Arka Sokaklar Dizisinden Bir Yıldız Oyuncu Daha Gidiyor! Arka Sokaklar Dizisi Final mi Yapacak?

Arka Sokaklar'ın başarılı oyuncusu Özgür Ozan için ayrılık iddiaları ortaya atıldı. Diziden bir ismin gideceği kesinleşti. Peki hangi oyuncu diziye veda ediyor? Hüsnü Komiser ayrılır ise izleyiciler çok üzülür. Metin ve Asiye arasında yaşananlardan sonra Hüsnü Çoban çok yıprandı. İşte Kanal D dizisindeki oyuncu ayrılığı...

Kanal D'de ekrana gelen Arka Sokaklar'ın son bölümünde yine bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Seyirciler, bir süredir ekranlarda gözükmeyen ve Almanya'da olan Metin ve Asiye çiftinin boşanma kararına tanıklık etti. Bu karar Asiye'ye aitti ve kendisi çocuğunu da yanında görmek istedi. Kimselere haber etmeden Almanya'ya götürme hamlesi Hüsnü Çoban'ın sinirlerini bozdu. İkili arasındaki konuşma kötü bitti ve Metin'in boşanacağı öğrenildi. Peki diziden kim ayrılacak?

Özgür Ozan Diziden Ayrılacak mı?

Başarılı oyuncunun yeni sezon başlamadan önce de diziden ayrılacağı vurgulanıyordu. Ancak beklenen olmadı. Şimdi ise yine Hüsnü Komiser karakterinin ayrılıkla ilişkilendirildiği görüldü. Ancak sanılanın aksine ayrılacak oyuncunun Özgür Ozan'dan ziyade Melia Şalgam olduğunu öğrendik.

Birkaç Bölüm Sonra Gidiyor

Melia Şalgam, 24 yaşında ve genç bir oyuncu. Kendisinin gösterdiği Asiye karakteri performansı çok beğenilmişti. Şimdi ise diziden gitmek için gün sayıyor. Boşanma işlemleri tamamlandıktan sonra ekranlara veda edebilir. Metin'in yaşadığı bu durum seyircileri de üzdü. Kendisine haber vermeden boşanma kararı alan eşine kırılan Metin, ne diyeceğini bilemedi. Her zamanki gibi babası ona destek oldu.