Yargı Dizisinde Eyüp Kimin Adamı? Büyük Sır Perdesi Çözülüyor!

Yargı Dizisinde Eyüp Kimin Adamı? Büyük Sır Perdesi Çözülüyor!

Kanal D dizisi Yargı'da öyle bir karar verildi ki izleyiciler de şaşkına uğradı. Çünkü dizide hiç kimse böyle bir gelişmeyi beklemiyordu. İşte Yargı'da Eyüp ile ilgili şaşırtan olaylarla birlikte son bölümde yaşananlar...

Yargı dizisinde son yaşananlar izleyicileri heyecanlandırdı. Dizide Eyüp'ün kimin adamı olduğu ve aslında çok daha farklı birisine hizmet ettiğine vurgu yapılıyor. Yeni bölümü izlemeyenler çok şey kaçıracak. Kanal D'deki dizide izleyicileri neler beklemekte? Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alıyor.

Eyüp Haluk'un Adamı Olabilir!

Dizinin yeni bölümünde Eyüp'ün Haluk'un adamı olabileceğine yönelik çok fazla atıfta bulunuluyor. Dolayısıyla dizideki bu gelişmeyle birlikte son bölümde yaşananlar şok etkisi yaratabilir. Yine de meak edilenler aktarılacak.

Yargı'da Neler Oldu?

Ilgaz’ın arabasına konulup, emniyetin bahçesinde herkesin gözü önünde patlatılan bomba herkeste büyük şok etkisi yaratmıştır. Başta Ilgaz olmak üzere sevdiği hiç kimse emniyette değildir. Ilgaz için tek mesele artık bu cinayetin arkasındaki gerçeği bulmaktır.

“Ölü gelin” davasında kimin cinayeti işlemiş olduğu artık bombanın ve tehditlerin arkasındaki ismi bulmak için de çok önemli bir hale gelir. Gelinin de damadın da aileleri büyük şüpheliler olarak kodlanır. Fakat damat tarafının avukatı olarak tanıdık yüzler bir anda olaya dahil olurlar; Yekta Tilmen ve oğlu Ömer…

Tek tek her ipucunun üzerinden bir daha geçen Ilgaz, Eren ve Ceylin; Çetin’le ilgili gizemi çözmeye karar verirler. Bu yolda en çok üzülen kişi ise Aylin olacaktır. Ilgaz ve Ceylin bu cenderenin içinde birbirlerini kollamak için yan yana durmak zorundadır; kalplerinin en derinine gömmeye çalıştıkları aşkları birbirleri için deli gibi endişelenmelerine sebeptir. Ancak tehditlerin sonu gelmeyecek ve Ilgaz’ın sabrı çok acı bir biçimde sınanacaktır.