Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!

Herkesin Beklediği "GİBİ" Dİzisi Yeni Sezonuyla Geliyor!

"Gibi" dizisinin beşinci sezonunun ilk bölümü olan "Sinek", 8 Mart'ta Exxen'de yayınlanacak. Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı senaryo, izleyicilere büyüleyici ve heyecan dolu anlar sunacak. Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir bölüm!

Gibi dizisi, ilk bölümüyle 1 Ocak 2021'de seyirciyle buluştuğundan beri büyük ilgi gördü. Şimdi ise beşinci sezon çekimleri tamamlanan dizi, hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Exxen platformunda 8 Mart'ta yayınlanacak olan yeni sezonun ilk bölümü olan "Sinek", merakla bekleniyor. Diziyle ilgili ipuçları da art arda gelmeye başladı.

Diziden Gelen Tüyolar

Gibi dizisinin beşinci sezonu için heyecan dorukta. Yeni sezonun ilk bölümü olan "Sinek", 8 Mart Cuma günü Exxen'de izleyicilerle buluşacak. Dizinin yazarları Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi tarafından kaleme alınan ilk bölümde, mahalle sakinlerinin yaşadıkları gizemli olaylar anlatılıyor. Ezoterik öğretilerin dünyasında ücretsiz spiritüel yardımın tadını çıkarırken ansızın nadir bir yeteneğe tanık olan karakterler, bu kez de tarihin derinliklerinden gelen sıra dışı bir dermatolojik sürprizle karşılaşacaklar.

Heyecan Dolu İlk Bölüm

Gibi dizisinin beşinci sezonunun ilk bölümü olan "Sinek", seyircileri beklenmedik olaylarla dolu bir serüvene sürüklüyor. Mahalle sakinlerinin başından geçen olaylar, izleyicilere sıra dışı bir deneyim yaşatacak. Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin ustalıkla kaleme aldığı senaryo, izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Gibi dizisinin beşinci sezonunun ilk bölümü olan "Sinek", Exxen platformunda 8 Mart Cuma günü yayınlanacak. İzleyicileri merakla bekleyen dizi, heyecan dolu sahneleriyle dikkat çekecek gibi görünüyor. Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin kaleme aldığı senaryo, seyircilere unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.