O Kız Dizisinde Final İçin Az Zaman Kaldı! Dizinin Final Tarihi Bile Belli Oldu!

O Kız Dizisinde Final İçin Az Zaman Kaldı! Dizinin Final Tarihi Bile Belli Oldu!

O Kız dizisindeki son dakika gelişmeleri büyük ses getiriyor. Sevilen yapımla ilgili bizleri neler beklemekte? Kanal D'de yayınlanan dizinin bir an önce final yapacağı konuşuluyor. Üstelik dizinin final tarihi bile paylaşıldı.

Kanal D'nin O Kız dizisinde finale çok az bir  zaman kaldı. Diziyle ilgili merak edilenler aktarılıyor. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğı diziye dair bizleri neler beklemekte? İşte sevilen yapıma dair son detaylaer...

Ne Zaman Final Yapacak?

Erkan Petekkaya, Dilin Döğer’e Sezin Akbaşoğulları, Rojda Demirer, Ali Öner ve Cengiz Orhonlu'nun başrolde oynadığı dizinin 25. bölümü ile final yapacağı konuşuluyor. Reytinglerde beklentileri tam anlamıyla karşılayamayan dizi, ne yazık ki final yaparak sona erecek.

Kadir ve Melek Yakalandı!

Zeynep, babasını Melek’le birlikte görmenin şaşkınlığını yaşarken, Melek durumu idare etmeye çalışır ama Kadir’in yalan söylemeyi becerememesi yüzünden durum hızla sarpa sarar. Hızlı bir şekilde oraya gelen Sitare, durumu kıvrak bir şekilde idare eder. Doruk ve Ozan arasında, görünürde ajanstaki küçülme yüzünden, gerçekte ise Zeynep yüzünden büyük bir gerilim yaşanır. Melek ve Sitare’nin de şahit olduğu bu gerilim sırasında, Doruk Ozan’a gizemli ‘esas sevgilisiyle’ ilgili sert bir imada bulunur ve Sitare ne kadar üstünü kapamaya çalışsa da Melek, Ozan’ın hayatında başka biri olduğu imasını aklının bir köşesine koyar.
Sitare, İsmail ve Türkan’ı, Melek’le karşı karşıya getirir. Kendini bir anda Türkan ve İsmail’in karşısında bulan Melek neye uğradığını şaşırırken, dev yüzleşme özellikle İsmail açısından çok sert ve vurucu geçer.