Gönül Dağı'nda İzleyicilerin İstediği Oldu! Senarist Doğru Olanı Yaptı!

Gönül Dağı'nda İzleyicilerin İstediği Oldu! Senarist Doğru Olanı Yaptı!

Gönül Dağı dizisinde Taner'in Yasemin ile ilgili evlilik kararında bir değişiklik yaşandı İzleyiciler, mutlu sona kavuşmuşa benziyor. Son yaşananlarla birlikte izleyiciler çok şaşırdı. TRT 1 dizisinde son detayları paylaşıyoruz.

TRT 1 dizisinde izleyicilerin yakından takip ettiği Taner karakteriyle ilgili merak edilenler tek tek paylaşıldı. Diziyi yakından takip edenler olanlara bir türlü inanamadı. Peki ya son dakika gelişmesi olarak bizleri neler bekliyor? İşte sevilen yapımdaki son olaylar ve dahasını paylaştık.

Taner Son Anda Vazgeçti!

Taner ve Yasemin'in nikahı iptal oldu. Taner, Yasemin'in oğlu Ali'ye olan davranışını gördü ve her şeyden vazgeçti. İzleyiciler ise bu olanlara ilk başta anlam veremese de güzel bir karar olduğunu anladı. Ayrıca uzun zamandır böyle bir istekte bulunuyorlardı. Senarist, izleyiciyi dinledi. Berk Atan, Zümre Meğreli, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Cihat Süvarioğlu, Hazal Çağlar ve Eser Eyüboğlu'nun oynadığı dizide yine heyecanlı anlar yaşandı.

Gönül Dağı'nda Neler Oldu?

"Taner ve Yasemin'in nişanı gerçekleştikten sonra yıldırım nikahıyla evlenmeye karar verirler. Nikah saati yaklaştığında Taner, Yasemin'le ilgili bir gerçeği öğrenir. Taner'in tepkisi ne olacaktır? Gedelli'nin Sesi Gazetesi, halk tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Ramazan'ın evinin önüne gelen halk, Ramazan'ın dışarı çıkmasını engeller. Ramazan, Taner'in nikahına yetişebilecek midir? Muammer ve Ciritçi Abdullah, bir yolculuğa çıkarlar. Baba oğulun yaptıkları bu yolculukta ikiliyi neler beklemektedir? Kasabadan gitmek isteyen Erkan'ın yüklü bir paraya ihtiyacı vardır. Erkan suç işlemek üzereyken kasabalılar tarafından jandarmaya ihbar edilir. Erkan'ın suçunu kim üstlenecektir?"