Destan Dizisi Finali İçin Hazırlık Sürüyor! Dizi Ne Zaman Bitecek?

Destan Dizisi Finali İçin Hazırlık Sürüyor! Dizi Ne Zaman Bitecek?

Destan dizisine dair yeni gelişmeler yayınlandı. Sevilen yapımın final bölümü için çekimler başlıyor. Öte yandan merak edilen sorular da yanıt bulmakta. ATV dizisi son bölümünde kimler oynayacak? Senaristlerden gelen haber büyük dikkat çekti. İşte dizi ile ilgili gelişmeler...

Destan dizisinin final kararı alması büyük ses getirmişti. Şimdi ise dizinin nasıl final yapacağı merak ediliyor. Oyuncu kadrosunun tamamen bir araya geleceği belirtildi. Peki son bölümde neler yaşanacak? Dizi için aniden alınan bu karar büyük tepki çekmişti. Çünkü izleyiciler dizinin bir sezon daha yayınlanmasını bekliyordu.

Erken Final Yapacak

Reytingleri güzel olmasına rağmen dizinin erken final yapacağı belirtildi. Ancak tüm bu detaylarla bile izleyiciler heyecanla son bölümü bekliyor. Senaristlerden gelen haber doğrultusunda dizinin yeni ve son bölümü için tüm oyunculara haber verildi. Çekimler için toplanmaya başlandı.

Film Gibi Olacak

Son bölümde izleyicilerin film tadında bir yapım izleyeceği belirtiliyor. Dolayısıyla diziye dair büyük heyecan sürmekte. Son bölümde başroldeki isimlerin de yer alacak olması diziye renk katacak. Ebru Şahin'li dizi için çeşitli soruları yorumlar kısmından cevaplıyoruz. Sizler de merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.