Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Dizisi Reytingleri Diplerde!

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Dizisi Reytingleri Diplerde!

Dizinin yeni bölümü yine düşük reytingle kapattı. Hal böyle olunca izleyiciler artık dizinin final yapmasını bekliyor. TRT 1 dizisindeki son durum nedir? Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı bitiyor mu?

TRT 1 dizisi Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisi final yapmak üzere. Diziyle ilgili bu gelişme dikkatleri üzerine çekti. Son zamanlarda dizi ile ilgili çeşitli haberler yapılıyor. Yeni bölümler tahmin edildiği kadar fazla ilgi görmemekte. Bu durum final ihtimalini de artırmakta.

Dizi Final mi Yapacak?

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinin final yapması şimdilik resmileşmiş değil. Ancak reytingler bu kadar düşük olmaya devam ederse sezon finalini bile görmeyebilir. Dolayısıyla en önemli detay reytingler olacak.

Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı Özet

Hayreddin, Şarlkenin’ in sarayına bir elçi gönderileceğini öğrenir. Sultandan aldığı vazifesi için Şarlken’in sarayına sızmak çok iyi bir fırsattır. Bu sebeple Salih Reis ve Kandiyeli Bülbül elçiyi kaçırıp yerine geçerler. Andrea, casusu Murad’ dan Barbarosun ailesine yakın olmasını tembihler. Kemankeş Ahmet Paşa, Seyyara’ den çok etkilenir, annesinin itirazlarına rağmen tekrar görüşmeye çalışacaktır. Hayreddin, Sultan Süleyman’ la gizlice buluşacakken pusuya düşer, bu pusudan kurtulabilecek midir?