Alparslan Büyük Selçuklu'dan Alkışlık Hareket! Deprem Sonrası Sessiz Kalmadılar!

Alparslan Büyük Selçuklu'dan Alkışlık Hareket! Deprem Sonrası Sessiz Kalmadılar!

TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak soruluyordu. Kanaldan ve yapımcı şirketten gelen ortak hamle izleyicilerin takdirini kazandı. Depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetmişken sessiz kalmadılar...

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi için alınan karar büyük dikkat çekti. Deprem sonrasında yapımcı şirket ve kanaldan gelen hamle alkışla karşılandı. Dizinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek.

6 Şubat'ta Yeni Bölüm Yayınlanacaktı

6 Şubat 2023 tarihli yeni bölüm deprem sonrasında iptal edildi. Bu hamle sonrasında Pazartesi günü ekrana gelecek dizinin yayınlanmayacak olması izleyicilerin alkışını topladı. Çünkü kimsenin böyle bir zamanda dizi izleyecek durumda olmadığı biliniyor.

Alparslan Büyük Selçuklu'da Neler Yaşandı?

"Leon’un gelişiyle Grigor’un Ani ve civar topraklardaki ağırlığı kaybolacak. Grigor buna karşı bir önlem aldı mı? Yınal’ın ölümü üzerine sakladığı hazinenin peşine hem Kutalmış hem Leon düşecek. Alparslan da böyle büyük bir hazinenin rakiplerinin eline geçmemesi için uğraşacak, fakat ummadığı bir ihanetle karşı karşıya gelecek. Grigor’un yanında yer alan Öke’nin bu hazine üzerindeki planları nedir? Başındaki Zeren belasına son veren Seferiye Alparslan ve kendi üzerine oynanan oyunlara karşı erinin yanında sarsılmaz bir dağ gibi durmaya devam edecek. Seferiye, Alparslan’a her daim desteğini sürdümeye devam ediyor.