Ah Nerede Dizisinin Fişini Yapımcısı Çekti!

Ah Nerede Dizisinin Fişini Yapımcısı Çekti!

Ah Nerede dizisiyle ilgili güncel gelişmeler ortaya çıktı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel gelişmeler ve dahasıyla ilgili konuşacağız. Dizinin neden final yaptığı ve ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Öte yandan yapımcıdan gelen final kararı Star TV'nin gündeminde.

Ah Nerede dizisi, aldığı final kararı ile izleyicileri şoka uğrattı. Yapımcı ve kanal bir konuda anlaşma sağladı. Dizinin en kısa sürede sona ereceği konuşuluyor. Çünkü yayınlandığı günden bu yana reytinglerde gözler görülür bir başarı elde edilemedi. Bu da dizinin bir an önce sona ereceği anlamına geliyor. Güncel detaylar ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Ne Zaman Final Yapacak?

Dizinin final tarihi de netleşti. 19 Ağustos 2022'de yani 7. bölümde final yaparak ekranlara veda etmesi bekleniyor. Dizi sona ererken çeşitli gelişmeler de gündemdeki yerini aldı. Haliyle izleyiciler dizinin bu kadar erken bitmesine üzüldü. Yine de düşük reytingli dizilerin yayın hayatına hızlı bir şekilde veda ettiklerini biliyoruz. Oyuncuların başrolde güzel performans göstermesine rağmen diziden ayrılacak olmaları da ayrı bir detay olarak yerini aldı.

Bu Akşam Bitiyor!

Öte yandan Oktay Çubuk ile Nil Keser'in başrolde oynadığı dizi akşam saatlerinde finalini yaparak ekranlardaki macerasını sonlandıracak. Bundan sonraki süreçte Star TV'den yeni bir proje ile anlaşma sağlaması bekleniyor.