Yürek Çıkmazı Dizisine Önemli Oyuncu Transferi!

Yürek Çıkmazı Dizisine Önemli Oyuncu Transferi!

TRT 1 dizisi Yürek Çıkmazı'nda neler oluyor? Son zamanlarda oyuncu transferleriyle ilgili haberler yapılıyor. Diziye dahil olan oyuncunun kim olduğunu duyunca sizler de şaşıracaksınız. Güncel gelişmelerle birlikte bizleri neler bekliyor aktaracağız. Diziye hangi oyuncu dahil oldu?

Yürek Çıkmazı dizisine katılan isim dikkat çekti. TRT 1 dizisine öyle bir oyuncu geliyor ki fırtınalar estirecek. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmesi ile farkını ortaya koymuştu. Şimdi ise usta oyuncunun hangi karakterle diziye dahil olacağı soruluyor. Hangi oyuncu Yürek Çıkmazı dizisinde oynayacak?

Yürek Çıkmazı'na Kim Katıldı?

Yürek Çıkmazı dizisine katılan oyuncu Mehmet Aslantuğ olarak açıklandı. Başarılı ismin dizide fark yaratacağı şüphesiz bir gerçek. Çünkü kendisi uzunca bir zamandır oyunculuk yapıyor. Daha önce rol aldığı dizi ve filmlerde de bunu kanıtladı. Ayça Bingöl, Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Mesut Akusta, Dilara Aksüyek, Cemal Toktaş, Bihter Dinçer, Erhan Alpay, İlayda Ildır'ın oynadığı dizide kendisini de görebileceğiz.

Yürek Çıkmazı'nda Son Yaşananlar

"Cennet’in ölümüne dair ufak da olsa bir ipucu bulmayı umut eden Zeynep, hiçbir sorusuna cevap alamaz. O sabahı bilen iki kişiden birinin dilleri susmuş, Yılmaz ise konuşmamakta kararlıdır. Öte yandan Zeynep için mahalleye gelen Halil, cenazeden sonra babasıyla bir kez daha karşılaşır. Onlar kozlarını paylaşırken, harcanan yine Birsen olur. Bu da yetmezmiş gibi merdivenden düşerek hastaneye kaldırılır. Herkes bunun bir kaza olduğunu düşünürken, gerçeği öğrenen Halil, başta kendisi olmak üzere, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir karar verir."