Yasak Elma Dizisinin Başrol Oyuncusu Değişti! Yasak Elma Dizisinde Peş Peşe Ayrılık..

Yasak Elma Dizisinin Başrol Oyuncusu Değişti! Yasak Elma Dizisinde Peş Peşe Ayrılık..

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve başrollerinde Berk Oktay, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Şevval Sam ve Murat Aygen’in yer aldığı Yasak Elma dizisi herkese ters köşe yaptırdı. Alınan bilgiler neticesinde dizide yeni ayrılıklar gündem oldu.

5. sezonu ile FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisi 114. bölümüyle fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dizinin reytingleri her hafta bir adım daha yükselirken başrollerinde iddialı isimlerin yer alması bazı değişikliklerin yaşanmasına neden oldu. Berk Oktay, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Şevval Sam ve Murat Aygen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ekibinde de önemli değişikliklerin yapılacağı ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde diziye 5. sezonda dahil olacak olan oyuncularda belli oldu. Yasak elma dizisine Yasmin Erbil dahil oluyor. Bunun dışında Yasmin Erbil'in Canan karakteri ile Yasak Elma dizisinin kadrosuna katıldığı ve oyunculuk performansının beğenilmediği iddia ediliyor. Bundan dolayı Yasmin Erbil'in ilk kez oyunculuk deneyimi yaşıyor olmasından dolayı olumsuz sonuçlar aldığı da açıklandı.

Dizinin yeni oyuncu kadrosu belli oldu

Yapılan açıklamalara göre Yasak Elma dizisinde iki oyuncunun daha diziye dahil olacağı biliniyor. Bu açıklamanın ardından dizi severler büyük transferi şimdiden merak etmeye başladı. İki yeni oyuncunun kadroya dahil olduğu söylenirken başarılı oyunculardan birinin de Murat Aygen olduğu söyleniyor. Murat Aygen dizide Doğan karakterine hayat verecek. Doğan karakterinin Arzu isimli sevgilisine ise Nihan Aypolat hayat verilecek. Yetenekli oyuncunun en son Çocukluk isimli dizide Lale karakteri ile ekranlara geldiği biliniyor. 5. sezonu ile FOX TV'de ekranlara gelen Yasak Elma dizisine bu isimler dışında Yeşim Alıç da dahil oldu. Son yıllarda ekranlarda yer almayan Yeşim Alıç, Yasak Elma dizisi ile tekrardan ekranlara dönme kararı aldı.