Sevilen Dizi Final Yaptı Dizi Seti Karıştı! Oyuncu ve Yönetmen Birbirine Girdi..

Sevilen Dizi Final Yaptı Dizi Seti Karıştı! Oyuncu ve Yönetmen Birbirine Girdi..

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Uzak Şehrin Masalı isimli dizi final kararı ile gündeme geldi. Dizinin final kararı öncesinde çekim esnasında ekibin oyuncusu ile yönetmen Mustafa Şevki Doğan kavga etti. Timur Aca

Kars'ta bir aşk hikayesini anlatan Uzak Şehrin Masalı isimli dizi büyük umutlarla başladı. İlk bölümünden bu yana istenilen reyting oranını yakalayamayan Uzak Şehrin Masalı dizisi final kararı ile gündeme geldi. Barış Kılıç, Aslıhan Güner, Begüm Birgören ve Timur Acar gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı dizide Barış Kılıç ve Aslıhan Güner birbirine çok yakıştırırdı. Dizinin tutacağı düşünülse de istenilen reytingleri yakalayamayan proje 5. bölümde final kararı verdi. Alınan bilgiler neticesinde Uzak Şehrin Masalı isimli dizi 14 Ekim tarihinde ekranlara veda edecek.

Uzak Şehrin Masalı dizisinin setinde yumruklar havada uçuştu

Uzak Şehrin Masalı dizisinin setinde yumruklar havada uçuştu. Oyuncu Barış Kılıç’ın dizinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan ile kavga ettiği ortaya çıktı. Ayrıca Doğan ve Kılıç arasındaki tartışma yumruklaşmaya dönüştü. Timur Acar’ın araya girmesi ile kavga son buldu. Barış Kılıç ile yönetmen Mustafa Şevki Doğan’ın dizinin başından bu yana anlaşamadığını biliniyordu.

Uzak Şehrin Masalı isimli dizi pazar günleri ekranlara geliyordu. İstenilen reytingleri elde edemeyen dizi perşembe gününe çekildi. Yine reytinglerde tutunamayan Uzak Şehrin Masalı isimli dizi ayakta kalamayarak final kararı aldı.