Teşkilat Dizisi ve Yargı Dizisi Bir Dizinin Daha Fişini Çekti! İzleyici Resmen İsyan Etti

Teşkilat Dizisi ve Yargı Dizisi Bir Dizinin Daha Fişini Çekti! İzleyici Resmen İsyan Etti

TRT 1'in en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat pazar akşamı reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Bunun dışında Fox TV'nin yeni dizisine gölge düşüren Teşkilat dizisi yine baş sırada yer aldı.

Kayıp yaşamak dışında izleyici sayısını arttıran Teşkilat dizisi pazar akşamının korkulu rüyası haline geldi. İşte haberin bütün detayları…

İlk bölümden bu yana dikkatleri üzerine toplamayı başaran Teşkilat dizisi fırtına gibi esmeye devam ediyor. Her hafta reytingleri yukarıya taşıyan Teşkilat dizisi bu hafta da büyük başarı elde etti. Pazar akşamına damga vuran Teşkilat dizisi reytinglerde tüm oranlarda birinci oldu. Kanal D'nin Ay Yapım imzalı Yargı dizisi ise Teşkilat ile açık ara farkı kapatarak ikinciliği kaptı.

Yalancı ve Mumları dizisi bitiyor mu?

Yalancı ve Mumları dizisi bitiyor mu? Yargı ve Teşkilat dizisi izleyicileri ekran başına toplamaya devam ederken pazar akşamına yeni bir dizi dahil oldu. Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yalancı ve Mumları isimli dizi istenilen reytingleri elde edemedi. Metresler olarak başlayacak olan dizi Yalancı ve Mumları olarak ekranlara geldi. Fakat dizinin istenilen reytingleri ulaşamadığı ortaya çıktı. Zehra'nın teşkilat ekibinden ayrılma sahnesi ise sosyal medyada gündem oldu. Kızıyla birlikte yeni bir hayata adım atmak isteyen Zehra'nın yeni bölümlerde ne yapacağı ise şimdiden merak söz konusu oldu. Dizideki bu gelişmeler reyting oranı da bir hayli arttırdı.

FOX TV'nin yeni dizisi ise düşük reytingler aldı. Yalancı ve Mumları isimli dizinin akıbeti ise şimdiden merak söz konusu oldu.