Kuruluş Osman Dizisinde Tüm Dengeler Değişti! Osman Bey Harekete Geçiyor

Kuruluş Osman Dizisinde Tüm Dengeler Değişti! Osman Bey Harekete Geçiyor

Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından ekranlara gelen Kuruluş Osman izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. 3 sezona bomba gibi bir giriş yapan dizi ilk sahnesi ile birlikte herkesi merakta bıraktı.

Her anı ayrı bir heyecanı barındıran Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümüne dair detaylar da ortaya çıktı.

Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından ekranlara gelen Kuruluş Osman seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor. Üç sezona bomba gibi bir giriş yapan dizi ilk sahnesi ile merakları daha da arttırdı. Diziye Turgut Bey'in katılması sevenler tarafından yorumların yapılması neden oldu. En başarılı karakterlerin başında yer alan Selcan Hatun obaya dönüşü ise izleyicileri sevindirdi.

Üçüncü sezonu ile birlikte çarşamba akşamları izleyicilerin karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisi en çok izlenen diziler arasında da yer aldı. Rakiplerini açık ara farkla geçen dizi kalitesi ile de ön plana çıkıyor.

Dizinin 65. bölümü bundan sonra her hafta çarşamba akşamı ekranlara gelecek. İzleyicilerin karşısına kaliteli ve güzel bir giriş yapan Kuruluş Osman dizisi aynı kalite ile devam etme kararı aldı. Sezona damgasını vuran dizi büyük bir seyirci kitlesine sahip oldu. Bala Hatun'un gebeliği haberi birtakım sırların öğrenilmesine neden oldu. Bunun dışında Kuruluş Osman dizisi heyecanlı bir bölüm ile ayrıntılı fragman vererek izleyicileri de bir hayli sevindirdi. Her hafta çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan dizi kalitesini arttırarak devam ediyor.