Tamer Karadağlı'nın Yeni Dizisi Belli Oldu! Özel Harekat Karakteri ile Gelecek!

Tamer Karadağlı'nın Yeni Dizisi Belli Oldu! Özel Harekat Karakteri ile Gelecek!

Tamer Karadağlı'nın yeni dizisi hakkında neler biliyoruz? Güncel detayların yanı sıra bilinmeyenler de ortaya çıkacak. Merak edilenler ve dahası hakkında bilgi veriyoruz. Tamer Karadağlı dizisinde özel harekat polisini canlandıracak. Oyuncu büyük dikkat çekiyor.

Tamer Karadağlı, başarılı Çocuklar Duymasın dizisi projesinden sonra şimdiler de farklı yapımlarda rol almakta. Andropoz dizisinden sonra hem oyunculuk hem de yapımcılığını yapacağı dizi için hazırlıklarını tamamladı. Oyuncu başrolde oynayacak ve kendisine kimlerin eşlik edeceği belli oldu. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer veriliyor. Öyle ki dikkatleri üzerine çeken yapım şimdiden konuşulmaya başlandı.

Yeni Dizinin Adı Serhat!

Serhat dizisi için çekimler hızlandırılıyor. Dizide Tamer Karadağı'ya Volkan Severcan (Faik), Demir Karahan (Vasıf), Muhammet Emre Kaya (Sarp), Tutku Topaç (Defne), Haluk Özenç (Tankut), Filiz Çelik (Müjgan), Mert Özbek (Fırat), Burcu Karakaya (Gökçe), Pınar Tuncegil (Zerrin) ve Tamer Yiğit (Cemil) eşlik edecek.

Özel Hareket Polisi Olacak!

Tamer Karadağlı, dizide özel harekat polisini canlandıracak. Dolayısıyla kendisinin bambaşka bir karakter ile görmüş olacağız. Yeni gelişmeler ve yayın tarihi paylaşıldığı vakit sizlere iletilecek.