Serhat Dizisinde Oyuncular ve Kanal Belli Oldu!

Serhat Dizisinde Oyuncular ve Kanal Belli Oldu!

Serhat dizisi için hazırlıklar başladı. Dizide oyuncu kadrosu ve kanal belli oldu. Tamer Karadağlı'nın başrolde yer aldığı yapım oyuncuları ile gündemdeki yerini aldı. Dizi hangi kanalda ekrana gelecek? Polisiye dizisindeki son durum paylaşıldı.

Serhat dizisi için hazırlıklar sürerken, çeşitli detaylar paylaşıldı. Öyle ki dizinin oyuncu kadrosu ve dahası belli oldu. Tamer Karadağlı, dizi hakkında bilinmeyenleri paylaştı. Kendisiyle ilgili merak edilenler ve dahası ortaya çıkacak. Başarılı oyuncu hakkında neler biliyoruz?

Serhat Dizisinde Oyuncular

Serhat dizisinde kimler oynuyor sorusu yanıt buldu. Tamer Karadağlı'dan gelen açıklamada ise dizi için heyecanlı olduklarını belirtti. Dizide Demir Karahan, Volkan Severcan, Muhammet Emre Kaya, Tutku Topaç, Mert Özbek, Haluk Özenç, Filiz Çelik, Burcu Karakaya, Tamer Yiğit ve Pınar Tuncegil oynamakta. Tamer Karadağlı, polisiyeye adım atacak ve canlandıracağı karakter ile de farkını ortaya koyacak.
Hangi Kanal ile Anlaştı?
Tamer Karadağlı'nın anlaştığı kanal belli oldu. TRT Dijital'de yayınlanacak Serhat dizisi, yakında yayın hayatına başlayacak. Diziyi severek takip edeceğini söyleyen izleyicilerin sayısı da her geçen gün artıyor. Ünlü oyuncunun hayranları, yeni yapım için olumlu yorumlarda bulundu.