Murat Yıldırım Aziz Dizisine Veda mı Ediyor? Murat Yıldırım ve Yapımcı Açıkladı!

Murat Yıldırım Aziz Dizisine Veda mı Ediyor? Murat Yıldırım ve Yapımcı Açıkladı!

Aziz dizisinin başarılı oyuncusundan gelen haber herkesi heyecanlandırdı. Show TV dizisine dair merak edilenler yanıt buluyor. Oyuncunun diziden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. İddialar bu şekildeydi. Kendisinin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama her şeyi ortaya çıkardı.

Show TV'de yayınlanan Aziz dizisine ilişkin güncel bilgiler paylaşıldı. Sevilen oyuncunun başrolde oynadığı dizinin çekimlerine katılmadığı iddia ediliyordu. Dizi ile ilgili neler biliyoruz? Kendisinin Aziz karakteri ile başrolde oynadığı diziden ayrıldığı belirtiliyordu. İşte son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Dizideki ayrılıklara ve çeşitli vedalara dair bilinmeyenleri sizlere iletiyoruz. Dizideki son gelişmeler haberimizde yerini aldı.

Aziz Dizisinde Ayrılık mı Var?

Aziz dizisinde Murat Yıldırım'ın artık dizide oynamayacağı iddia edilmişti. Sosyal medyada büyük ses getiren bu haberle birlikte oyuncudan açıklama geldi. Kendisi, güncel durumu belirtti ve diziye dair bilinmeyenleri söyledi.

Dizide Oynamaya Devam Edecek

Murat Yıldırım, dizideki senarist krizine değinerek kendisiyle ilgili bir durum olmadığını belirtti. Dolayısıyla dizide oynamaya devam edeceği vurgulandı. Başarılı ismin Aziz dizisinin kilit isimlerinden biri olduğunu biliyoruz. Bakalım Show TV dizisindeki gösterdiği performans yeni sezonda da başarılı bir şekilde devam edecek mi göreceğiz.