Kırmızı Oda Dizisi Yapımcısından Şok Karar! Kırmızı Oda Dizisi Senaryosu Değişti..

Kırmızı Oda Dizisi Yapımcısından Şok Karar! Kırmızı Oda Dizisi Senaryosu Değişti..

TV8 Kırmızı Oda dizisindeki reyting düşüşü Acun Ilıcalı'nın bile dikkatini çekti. Kırmızı Oda, yeni oyuncu transferleri yaparak dizinin eski halini değiştirmek istiyor. İzlenme sayısının artırılması için yapılan tek değişiklik bu olmayacak.

Kırmızı Oda'nın hikayesinin değişebileceği gündeme geldi. Kırmızı Oda'ya hangi oyuncular gelecek?

TV8'de ekrana gelen Kırmızı Oda dizisi, son zamanlarda eski reytinglerine ulaşamıyor. Hal böyle olunca dizide yaşanan gelişmeler de yetersiz kalıyor. İzleyicilerin dikkatini çekmek amacıyla yeni bir karar alınacak. Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi, bambaşka bir senaryo ile karşımıza çıkabilir. Peki dizide ne gibi değişiklikler bizleri bekliyor?

Kırmızı Oda Hikayesi Değişecek!

Kırmızı Oda'nın hikayesinde belli başlı değişiklikler yer alacak. Nedeni ise son haftalarda dizi yeteri kadar heyecanlı değildi. Bu durum reytingleri olumsuz etkilemiş olabilir. Ayrıca diziye yeni oyuncuların takviye edilmesi bekleniyor. Oyuncu transferleri izleyicilerin diziye olan bağını daima artırıyor.

Hangi Oyuncular Katılacak?

Kırmızı Oda dizisine hangi oyuncuların katılacağı araştırılıyor. Diziye son olarak dahil olan Süreyya Güzel, hayat verdiği Betül karakteri ile biliniyor. Kendisinden sonra farklı isimlerin de diziye katılması bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda oyuncu kadrosunda büyük değişikliklerin yer alması muhtemel. Öncelikle reytinglerin yükselmesi adına yapılacak bu değişimin sonuçlarını yakında göreceğiz.