Kanunsuz Topraklar Dizisinin Senaryosu Çalındı Çıktı! Kanunsuz Topraklar Hangi Diziden Uyarlandı?

Kanunsuz Topraklar Dizisinin Senaryosu Çalındı Çıktı! Kanunsuz Topraklar Hangi Diziden Uyarlandı?

Kanunsuz Topraklar dizisiyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Dizinin uyarlama olduğu ve aslında Netflix dizisinden uyarlandığı söylendi. Peki hangi Netflix dizisine çok benziyor?

Fox TV'de yayınlanan Kanunsuz Topraklar'a ilişkin uyarlama iddiası doğru mu? İşte merak edilen sorular ve çok daha fazlası...

Kanunsuz Topraklar, Fox TV'de yayın hayatına başladığından beridir severek izleniyor. Fox TV'nin sayılı dizileri arasına girmeyi başardı. Dizinin reytingleri arttıkça bilinirliği de artıyor. Peki Kanunsuz Topraklar dizisi uyarlama mı? Yapımın farklı bir diziye çok benzediği ortaya çıktı. Başrollerinde Esra Bilgiç ve Uğur Güneş'in yer aldığı diziyle ilgili gelişmeler yaşanıyor. İzleyiciler bile Netflix'teki diziyi görünce akıllarına Kanunsuz Topraklar geldi. İşte o dizi ve aralarındaki benzerlik.

Kanunsuz Topraklar Uyarlama mı?

Dizinin uyarlama olduğu iddia edildi. Kanunsuz Topraklar ile Netflix'teki "When Calls the Heart" benzerlik taşıyor. Dizinin 7 sezondur yayın hayatına devam ettiği göz önünde bulundurulursa bir ihtimal uyarlama olduğu düşünülebilir. En azından belli başlı noktalarda benzerlik taşıması izleyicileri de harekete geçirdi.

Dizi Severek İzleniyor

Kanunsuz Topraklar dizisi, izleyicilerin beğenisini kazanmış vaziyette. Dizinin reytinglerinden daha pek çok detayına kadar severek izlendiğini söylemeliyiz. Hal böyle olunca güçlü rakipleri karşısında dahi üst sıralarda yer alabiliyor. Yapımcı şirketten uyarlama iddialarına yönelik bir açıklama gelecek mi merak edildi. Bu benzerlik fazlasıyla şaşırtıcıydı.