Barbaroslar Dizisinin Hikayesi ve Yayın Tarihi Değişiyor! Yapımcı Duyuru Yayınladı

Barbaroslar Dizisinin Hikayesi ve Yayın Tarihi Değişiyor! Yapımcı Duyuru Yayınladı

TRT 1 Barbaroslar'da büyük bir değişiklik gündeme geldi. Dizinin ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Perşembe günü yerine farklı bir tarih belirtilebilir.

Hikayesinin değişebileceği konuşulurken, dizinin düşen reytingleri karşısında yayın gününde de değişiklik kararı alınabilir. Barbaroslar yeni bölümü hangi gün yayınlanacak?

Barbaroslar dizisi, ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle takip edilse de rakipleri de bir o kadar güçlü. Hal böyle olunca izleyiciler hangi diziyi izleyeceği konusunda bir seçim yapıyor. Ancak Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı dizisinin daha fazla değişikliğe ihtiyacı olabilir. Geçtiğimiz haftalarda dizinin hikayesinin değişebileceğinden bahsetmiştik. Bunun nedeni ise dizide senarist değişiminin yaşanmasıydı. Şimdi ise yayın tarihine ilişkin bazı bilgiler paylaşıldı. Sosyal medyada dizinin hangi gün yayınlanacağı tartışması sürüyor. Engin Altan Düzyatan'ın da yer aldığı dizi, her geçen gün çeşitli iddialar ile çalkalanmakta.

Barbaroslar Hangi Gün Yayınlanacak?

Perşembe günleri ekrana gelen Barbaroslar dizisi için daha az rekabetin bulunduğu bir gün seçilebilir. Bu sayede dizinin reyting konusunda sıkıntı yaşamayacağı iddia ediliyor. Ancak TRT 1'deki yoğun program buna müsaade etmeyebilir. Üstelik, izleyiciler Perşembe gününe alışmış vaziyette.

Camdaki Kız Nefes Aldırmıyor

Kanal D'de yayınlanan Camdaki Kız, reytinglerde Barbaroslar'ın önüne geçiyor. Üstelik Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki yükselişte dizinin düşüş yaşamasına neden oldu. Potansiyelini bir türlü ortaya koyamayan Barbaroslar, çareyi gün değişikliğinde mi bulacak göreceğiz.