İçimizden Biri Dizisinin Yayın Tarihi ve Saati Değişti! Show TV Finalden Vaz mı Geçti?

İçimizden Biri Dizisinin Yayın Tarihi ve Saati Değişti! Show TV Finalden Vaz mı Geçti?

İçimizden Biri isimli dizi projesiyle dikkatleri üzerine çeken Show TV, erken final kararı almıştı. Ancak diziyle ilgili yaptığı değişiklik olumlu yorumlandı. Artık sevilen yapımın farklı bir zaman yayınlanacağı biliniyor.

Reytingleri düşüşte olan bu dizi, eğer bir sıçrama yaşarsa yayın hayatına devam edebilir. İçimizden Biri ne zaman ekrana gelecek?

İçimizden Biri dizisi, ekranda yeteri kadar reyting performansı gösteremedi. Dizinin gidişatına baktığımızda daima az izlenen ve beklenilen patlamayı yaratamayan bir yapım olduğu görülüyor. Ancak son yaşanan gelişmeler dizi açısından büyük umut vaat etmekte. Show TV'nin dizinin yayın tarihi ve saatiyle ilgili yaptığı bu değişiklik izleyicileri de heyecanlandırdı .Peki İçimizden Biri dizisi ne zaman final yapacak?

Dizi Ne Zaman Yayınlanacak?

İçimizden Biri dizisinin 20.00 yerine 21.45'de yayınlanması kararlaştırıldı. Birkaç bölüm sonra final yapması beklenen dizi için bu kararın alınması oldukça şaşırtıcı. Çünkü genelde bu tarz yayın hayatı sonlandırılacak dizilerde böyle kararlar alınmazdı. Ancak kanalın bu dizi için önemli bir çaba gösterdiğini görüyoruz.

İçimizden Biri Bitecek mi?

Dizinin biteceği yani final yapacağı konuşuluyor. Resmi olarak da önümüzdeki haftalarda yapacak. Fakat dizinin reytinglerinde önemli bir artış yaşanır ise karar değişebilir. Özellikle de başrollerde oynayan Bora Akkaş, Özge Yağız, Derya Alabora, Mustafa Avkıran, Renan Bilek ve Asuman Dabak gibi isimler eşlik edecek.