Gönül Dağı Dizisine Sürpriz Katılım! Gönül Dağı Yapımcısı Yozgatlıları Heyecanlandırdı

Gönül Dağı Dizisine Sürpriz Katılım! Gönül Dağı Yapımcısı Yozgatlıları Heyecanlandırdı

Gönül Dağı dizisi güzel isimle anlaşma yaptı. Diziye katılan oyuncunun ismi merak edildi. Buse Orcan, artık TRT 1 dizisinde oynayacak. Üstelik Asya karakterini canlandırarak diziye hızlı bir giriş yapacak. Peki Buse Orcan kimdir? Buse Orcan kaç yaşında?

Gönül Dağı, yeni oyuncu transferlerine devam ediyor. Sevilen dizideki değişim dikkat çekti. Pek çok ünlü ismin yer aldığı yapımda genç yetenekler de kadroda yer almakta. Best Model of Turkey yarışmasında 2.'lik elde eden güzel isim artık dizide oynayacak. Buse Orcan'ın kim olduğu merak ediliyor. Dizide canlandıracağı karakter dahi belli oldu. İşte TRT 1 dizisinde yaşanacaklar...

Buse Orcan Kimdir?

Buse Orcan, 19 yaşında ve 2018 yılında Best Model of Turkey yarışmasında ikincilik elde etti. Başarılı ismin yarışma tecrübesinden sonra oyunculuğa merak saldığı ve yetkililerin dikkatini çektiği belirtiliyor. Dolayısıyla Gönül Dağı dizisiyle anlaşma sağladı. Dizide Asya karakterini canlandıracak. Ramazan ve Asya'nın dizi içerisinde daha fazla konuşması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanında da kendisinin diziye katıldığını göreceğiz.

Gönül Dağı'nda Oynayacak

Gönül Dağı, TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam ederken bir yandan da oyuncu transferlerini eksik etmiyor. Reytinglerde birinci olan dizi, düzenli olarak oyuncu değişimi yapmakta. Senaryoya daima sadık kalıyorlar. Dizinin hikayesi, izleyicileri her an heyecanlandıracak şekilde yazıldı. Buse Orcan'ın dizideki performansını da yakın zamanda izleyeceğiz.