Gelsin Hayat Bİldiği Gibi'de Büyük Yüzleşme! Kıskançlık Sonu Olacak!

Gelsin Hayat Bİldiği Gibi'de Büyük Yüzleşme! Kıskançlık Sonu Olacak!

Show TV dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'de neler oluyor sizlerle paylaşalım. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu dizide şaşırtıcı bilgiler paylaşıldı. Songül, Sadi ve Derya'nın büyük yüzleşmesi ses getirdi diyebiliriz. Bu noktada bizleri nelerin beklediği yanıt bulacak.

Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi yeni bölümünde yaşananlar şok etkisi yarattı. Öyle ki izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Son zamanlarına damgasını vuran dizide bizleri başka neler bekliyor? Songül, Derya ve Sadi arasındaki yüzleşme sonrasında yaşanacaklar şimdiden merak konusu haline geldi. Show TV dizisi, yine heyecanlı bir bölüme imzasını atacağa benziyor.

Dizinin Son Bölümünde Yaşananlar

"Songül öğrendiği gerçek karşısında ne yapacağını bilemezken Sadi evde akşam için hazırlık yapmaktadır. Songül'e bir türlü ulaşamayan Sadi, gelen bilgiyle Songül'ü dağılmış bir halde bulur ve haline anlam vermekte zorlanır. Oğuz ve Esra için işler iyice içinden çıkılmaz bir hale gelirken Oğuz beklemediği bir ihanetle yüzleşir. Okula gelen savcı yardımcısı Haluk sayesinde Karabayır Lisesi'nde ilginç anlar yaşanır. Savcı yardımcısı öğrencilerle tek tek görüşürken Aylin'in gizlice baktığı evrakta gördüğü isimler onu şaşırtmaz.

Araz'ın Aylin'e yaptığı ziyaret sonunda Gizem'e açtığı telefon Mert ve Gizem ilişkisini sarsarken, Servet oğlu Rıza'nın attığı her adımı gölge gibi takip etme kararı alır. Derya sonunda Zafer'le tanışırken Kıvanç'ın yeğenine olan davranışlarından etkilenir."