Çöp Adam Dizisine Şaşırtan Oyuncu! Güzel İsim Diziye Dahil Oldu!

Çöp Adam Dizisine Şaşırtan Oyuncu! Güzel İsim Diziye Dahil Oldu!

Çöp Adam dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Star TV'deki dizide neler yaşanıyor? Son zamanlarda farkını ortaya koyan diziye yeni bir oyuncu daha katıldı. Oyuncunun ismi ve karakteri de belli oldu.

Star TV'de yayın hayatına başlayan Çöp Adam dizisi, ilk bölümü ile dikkatleri üzerine çekmişti. Sonrasında ise dizide öyle bir gelişme yaşandı ki duyanlar şok oldu kaldı. Diziye dair bizleri neler bekliyor? Oyuncu kadrosunda bir güncelleme yapıldı. Güzel oyuncunun diziye dahil olduğu belirtildi.

Çöp Adam Dizisine Kim Katıldı?

Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak'ın oynadığı dizide Selen Domaç'ın Ahu karakteriyle diziye dahil olduğu öğrenildi.

Diziye Renk Kattı

Çöp Adam dizisine katılan oyuncu diziye renk kattı. Öte yandan kendisiyle ilgili bilinmeyenler de paylaşıldı. Pek çok kişi, kendisini dizide gördükten sonra Selen Domaç kimdir diye aramalar yaptı. Çöp Adam dizisi, farkını ortaya koymaya devam edecek. Güncel gelişmeleri de düzenli olarak sizlere iletmeye devam edeceğiz.