Camdaki Kız Nalan Eskisi Gibi Değil! Burcu Biricik Çok Değişmiş!

Camdaki Kız Nalan Eskisi Gibi Değil! Burcu Biricik Çok Değişmiş!

Kanal D dizisi Camdaki Kız'da neler yaşanacak sizlerle paylaşalım. Son zamanlara damgasını vuran dizide bizleri ne bekliyor? Sevilen dizide Nalan karakteri bambaşka birine dönüşecek. Öte yandan Burcu Biricik de şaşırtmaya devam ediyor.

Camdaki Kız dizisinde  Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisine Enis Arıkan, Tuğrul Tülek, Devrim Yakut, Nur Sürer, Selma Ergeç ve Tamer Levent eşlik etmekte. Öyle ki dizinin gidişatı da farklı bir noktaya evriliyor. Cihangir Ceyhan'ın da oynadığı dizide bizleri neler beklemekte? Sevilen yapımda şok eden detaylar ön plana çıkacak. Tüm bunlar olurken Burcu Biricik'in hayat verdiği Nalan karakterindeki değişimi de gözlemleyeceğiz.

Nalan Daha Mutlu!

Nalan'ın psikolojik olarak kendisini daha iyi hissettiği belirtiliyor. Dolayısıyla bu gelişme neticesinde bizleri başka nelerin beklediğini de açıklayacağız. Son zamanlara damgasını vuran dizide başka neler yaşanacak? Dizinin yeni bölümündeki olayları paylaşalım.

Camdaki Kız Yeni Bölüm Özeti

"Emir’in şirkete ortak olmasından başta Selen ve Levent olmak üzere tüm aile rahatsız olur ve itiraz eder ancak Rafet kararından dönmez. Sedat’ın Nalan’la bebek yapacakları açıklamasını televizyondan izleyen Cana deliye döner ve Sedat’a son bir şans verir. Sedat bu isteği yerine getiremezse her şeyi Nalan’a anlatacaktır. Hayri ise Nalan’dan artık net bir karar vermesini ister."