Camdaki Kız Dizisi Sedat'ın Yaptıkları Nalan'ı Çileden Çıkardı! Camdaki Kız Dizisi Setini Karıştıran Olay..

Camdaki Kız Dizisi Sedat'ın Yaptıkları Nalan'ı Çileden Çıkardı! Camdaki Kız Dizisi Setini Karıştıran Olay..

Camdaki Kız dizisinde Sedat ve Cana arasındaki yakınlık Nalan'ı çıldırtacak. Hayri, duyduklarını Nalan'a anlatacak mı? Sedat'ın eşini aldatmaya devam ettiğini öğrendiğinde soğukkanlılıkla duracak. Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız'ın hikayesi değişiyor.

Camdaki Kız dizisinde işler iyice farklı bir noktaya evrildi. Sedat, bir türlü rahat durmuyor ve Cana ile olan ilişkisine devam ediyor. Bunun farkında olan Nalan ise çok daha farklı bir hamle yapacak. İkili arasındaki gerilim gittikçe artmakta. Evlendikleri günden bu yana tam anlamıyla çift olamadılar. Bunun farkında olan Nalan, Hayri'nin de diziye katılmasıyla beraber tüm dengeleri değiştirebilir.

Sedat Kötü Yakalanacak!

Sedat'ın Cana ile konuşurken ki sözlerini Hayri duyacak. Hayri'nin bunları bilmesi Nalan açısından büyük avantaj. Bir yandan da Nalan ile Hayri'nin arasındaki ilişkini geliştiğini göreceğiz. Kanal D dizisinde adeta iki kutup oluşuyor. Kutupun uç noktasını ise Sedat ile Nalan'ın evliliği tamamlamakta.

Hayri Nalan ile Konuşacak mı?

Hayri'nin duyduklarını Nalan'a anlatması ve sonrasında gelişecekler dizinin kaderini değiştirebilir. Bu nedenle Hayri'den yeni bir hamle bekleniyor. İkili arasındaki ilişkinin iyileşmesi ve güçlenmesi açısından da bu önemli. Şoför olarak karşımıza çıkan bu karakter, en az başroldekiler kadar büyük işler başaracak. Nalan ve Sedat evleneli çok olmadı ama bu gidişle ayrılacaklar gibi duruyor.