Yasak Elma Dizisinden Yasak Aşk Patlak Verdi! Yeni Katılan Oyuncularla Dizinin Seyri Değişti!

Yasak Elma Dizisinden Yasak Aşk Patlak Verdi! Yeni Katılan Oyuncularla Dizinin Seyri Değişti!

Yasak Elma dizisi yeni sezona hız giriş yaptı. Bu sayede reytinglerde yükselmeye başladı. Yasak aşklar intikamlar bir bir boy göstermeye başladı. Bu arada diziye yeni oyuncularda dahil olmaya başladı. Yeni katılan oyuncular kimler?

5 sezonu ile birlikte ekranlara gelen Yasak Elma dizisi reytingleri başarılı bir şekilde yükseltmeye başladı. Reytinglerin hızlı bir şekilde yükselişi girmesinin ardından izleyiciler yeni hikâyeyi de hemen kabullendi. Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen gibi başarılı isimlerin başrollerinde yer aldığı dizi hikayesi ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

İntikam Planları Devreye Giriyor!

Çağatay karakterinin eşi Yıldız’ı aldatması sezona hızlı bir giriş yaptı. Bunun dışında Yıldız, Kumru ile kocasının yasak aşkını öğrendi. Bu gelişmenin ardından her şeyin değişmesi ile birlikte Yıldız'ın İntikam planları da devreye girdi. Tekrardan entrika dolu sahneleri ekrana getirecek olan Yasak Elma hikayesi ile tekrardan dikkatleri üzerine topladı. 4. sezonda olduğu gibi izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Yasak Elma dizisine iki yeni karakterin daha katılacağı ortaya çıktı. Bu karakterlerin senaryoyu nasıl değiştireceği ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Yasak Elma dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

11 Ekim Pazartesi günü 115. bölümü ile ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisinde Doğan karakterine Murat Aygen hayat veriyor. Bunun dışında Arzu karakterini ise Nihan Aypolat canlandırıyor. Yeni bölümlerde ise Arzu’nun ortaya çıkması ile birlikte bazı değişiklikler de boy gösterecek.

Nihan Aypolat geçen sezon Çocukluk isimli dizide Lale karakterine hayat vermişti. Yıldız yasak aşkın ardından Çağatay ile boşanma kararı alacak. Ünlü bir avukat ile anlaşma yapacak olan Yıldız, sert bir dönemin kapısını çalıyor. Zeliha karakterine hayat verecek olan Yeşim Alıç ise uzun bir sürenin ardından tekrardan setlere dönme kararı aldı. 11 Ekim Pazartesi günü ekranlara gelecek olan Yasak Elma dizisi şimdiden yürekleri ağza getirdi.