Barbaroslar Dizisinde Senaryo Tamamen Değişiyor! Beğenilmesine Rağmen Neden Değişikliğe Gidildi?

Barbaroslar Dizisinde Senaryo Tamamen Değişiyor! Beğenilmesine Rağmen Neden Değişikliğe Gidildi?

Barbaroslar dizisinde beklenmedik şeyler olmaya başladı. 4 bölüm yayınlanan dizide yeni çekilecek olan bölümlerinde senaryo değişikliğine geçildi. Reytinglerde üst sırada olmasına rağmen neden değişti?

Perşembe akşamları ekranlara gelen Barbaroslar dizisi bir numaralı dizi olması beklenirken geriye düştü. TRT 1'in büyük bütçeli dizisi arasında yer alan Barbaroslar dizisi istenilen reytingleri ulaşamadı. Alınan bilgiler neticesinde Camdaki Kız isimli dizi çok etkili bir çıkış yaparak perşembe akşamları reyting rekorları kırdı. Reytingleri zorlayan TRT dizisi Barbaroslar ise hikâyede büyük bir değişiklik kararı ile gündeme geldi.

Yeni Senaryo Geliyor!

Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 4 bölüme ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümleri ise yeni bir senaryo ile tekrardan yazılacak. Barbaroslar dizisindeki bu değişikliğin izleyici tarafından nasıl karşılanacağı ise merak söz konusu oldu. Yeni senarist ekibinin ekranlara ne getireceği merak edilirken deniz sahnelerini çoğaltması ise diziye yeni bir yön verdi. Çok başarılı bir yapım olan Barbaroslar dizisi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız isimli yapımın gerisinde kaldı.

Barbaroslar dizisi senarist değişikliğine yöneldi!

ATV ekranlarında 4. sezonu ile birlikte yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi de toparlanmaya başladı. Bunun dışında TRT1 dizisindeki değişiklikler ile dizinin tekrardan yenileceği açıklandı. Hasan Erimez ve Serdar Özönalanın yeni bölümleri senaryosunu yazacağı ortaya çıktı. Yiğit Özşener, Yetkin Dikinciler, Pelin Akil Altan, Melis Babadağ, İsmail Filiz, Gülcan Arslan, Devrim Evin, Caner Topçu ve Bahadır Yenişehirlioğlu gibi başarılı oyuncular dizinin kadrosunda yer alıyor.

Oyuncu kadrosu ve konusu ile ön plana çıkan Barbaroslar dizisi Marmaris Antalya ve İstanbul'da çekimlerine devam ediyor. 14 Ekim Perşembe akşamı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı isimli dizi 5. yeni bölümü ile saat 20.00’de ekranlarda olacak.