Baba Dizisi Daha Fazla Dayanamadı! Final Kararı Çoktan Verildi!

Baba Dizisi Daha Fazla Dayanamadı! Final Kararı Çoktan Verildi!

Show TV dizisi Baba'da yaşanan bu olay büyük ses getirdi. Dizinin bir anda final yapmasına karar verildi. Önümüzdeki ay final için kritik bir zaman dilimi olacak. Baba dizisi sona ermeden önce önemli bir detay daha paylaşıldı. İşte dizinin final nedeni ve dahası haberimizde...

Baba dizisinde verilen final kararı dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip etmekte olduğu diziye ilişkin bizleri neler beklemekte? Güncel detaylar paylaşılırken bilinmeyenlere de yanıt verilecek. Show TV dizisindeki son durum nedir? Dizinin neden final yapacağına ilişkin detayl bir açıklama paylaşıldı mı? Bu konuda önemli sorular soruldu.

Baba Dizisinde Neler Oluyor?

Baba dizisinin 30. bölümü ile ekranlara veda edeceği kesinleşti. Dolayısıyla dizideki bu gelişme izleyicilerin gözünden kaçmadı. Son zamanlarda farkını ortaya koyan dizi, yine büyük ses getirecek. Henüz 25. bölümünde ancak birkaç hafta içerisinde finale çok yakın olacağını söyleyelim.

Ay Yapım'dan Final Açıklaması!

Öte yandan Ay Yapım'ın final açıklaması da şaşırttı. Baba dizisinin sona ereceği vurgulanırken “15 şubat 2022 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen Baba projemiz, 30. bölümüyle Aralık ayı sorunda serüvenini noktalayacak. Bizi seven ve takip eden tüm seyircilerimize teşekkür ederiz.” ifadesine yer verildi.