Arka Sokaklar Oyuncusu Oktay Kaynarca'nın Dizisinde Oynayacak!

Arka Sokaklar Oyuncusu Oktay Kaynarca'nın Dizisinde Oynayacak!

Kanal D Arka Sokaklar ile ilk oyunculuğuna başlayan ünlü isim, ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'a transfer oldu. Oktay Kaynarca ile birlikte oynayacağı öğrenildi. Oyuncudan gelen açıklamalar ise şaşırttı. Peki hangi oyuncu bu dizide başrol oynamaya hak kazandı?

Oyunculuk hayatına Arka Sokaklar dizisiyle başlayan ünlü oyuncudan sevindiren haber geldi. Kendisi artık ATV'deki Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde oynayacak. Kendisinin hayat vereceği karakter bile belli oldu. Dizide onu çok daha yakından takip edebileceğiz. Öyle ki gelinen noktada oyuncunun hayranları da bu duruma çok sevindi.

Arka Sokaklar'da Necmi'ydi!

Arka Sokaklar'da Necmi karakterini canlandıran Engin Benli, bu hali ile dikkatleri üzerine çekmişti. Şimdi ise yıllar sonra bambaşka bir yapıma transfer olduğu haberi yapıldı. Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu'da da oynadığı biliniyor. Ben Bu Cihana Sığmazam'daki karakteri merak konusu haline geldi.

Dizide Kimi Canlandıracak?

ATV dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’da Tatavlalı karakterini oynayacak. Engin Benli'nin daha önce yer aldığı yapımlardan yola çıkarak oldukça güzel performans sergileyeceğini tahmin etmek zor olmaz.