Arka Sokaklar Dizisinde Deprem! Hüsnü Çoban'ın Üstü Çizildi

Arka Sokaklar Dizisinde Deprem! Hüsnü Çoban'ın Üstü Çizildi

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Yıllardır ekranlara gelen başarılı dizi hakkında birtakım gelişmeler ortaya atıldı.

Her bölümü büyük bir merakla izlenen Arka Sokaklar dizisinin oyuncuları arasında yer alan Hüsnü Çoban’ın ekranlara veda edeceği söyleniyor.

Senelerdir ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisinden bir oyuncunun daha vedası ile karşı karşıya kaldı. Daha önce Tekin ve Zeliş karakterlerinin ekranlara veda etmesinin ardından izleyiciler, yoğun tepki göstermişti. Bunun ardından dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan Hüsnü Çoban’ın da kadroya veda edeceği gündeme geldi. Hatta Hüsnü Çoban’ın dışında bütün ailesinin ekranlara veda edeceği söyleniyor.

Özgür Ozan, Zafer Ergin, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu ve Alp Korkmaz gibi başarılı oyuncuların başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile senelerdir ekranlarda tutunmayı başardı. Birçok isim Arka Sokaklar dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olurken, Hüsnü Çoban’ın kadrodan ayrılacağı haberi izleyicileri bir hayli üzdü.

ozgur-ozan-manset-30td-cover.jpg

Hüsnü Çoban’ın üzeri çizildi!

Bir önceki sezon diziden ayrılan Yüsra Geyik, sosyal medyada açıklama yapmıştı. Hatta yetenekli oyuncu, Arka Sokaklar dizi setinde çalışan tüm arkadaşlarına veda ederek, başka dizilerde de rol almak istediğini dile getirdi. Bunun dışında Tekin karakterine hayat veren Onur Bay’da Yüsra Geyik gibi set arkadaşlarını çok sevdiğini söyleyerek diziden ayrılmıştı. Yaprak dökümü Arka Sokaklar dizisinde devam ederken, Hüsnü Çoban’ın da kadrodan ayrılacağı ortaya çıktı. Bu gelişmelerin ardından Arka Sokaklar dizisinin ekranlara gelecek yeni bölümü de büyük bir merakla bekleniyor.