RTÜK'e 70 Bin Kişi Şikayet Etti! Camdaki Kız Dizisinin Fişi Çekildi

RTÜK'e 70 Bin Kişi Şikayet Etti! Camdaki Kız Dizisinin Fişi Çekildi

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız dizisi hakkında birtakım iddialar ortaya atıldı. Dizide şiddet sahnelerinin ekranlara gelmesi izleyicileri bir hayli rahatsız etti. işte detaylar..

Alınan bilgiler neticesinde dizi hakkında 70 bine yakın şikayet yapıldı. 

Bu hafta yayınladığı şiddet sahneleri ile ön plana çıkan Camdaki Kız dizisi, izleyicilerin yoğun tepkisi ile karşı karşıya kaldı. Alınan bilgiler neticesinde izleyiciler tarafından yapılan şikayetlerin ardından Camdaki Kız dizisinin akıbeti de merak söz konusu oldu. Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik gibi yetenekli oyuncuların başrollerinde yer aldığı Camdaki Kız dizisi son bölümü ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Camdaki Kız isimli dizisinden esinlenilerek ekranlara getirilen dizi bu hafta sosyal medyanın gündemine yerleşti. Dizi hakkında yapılan şikayetler ise sosyal medyada gündem oldu.

Camdaki Kız dizisi bitiyor mu?

Her hafta farklı bölümü ile dikkat çeken Camdaki Kız dizisi son bölümü ile eleştiri yağmuruna tutuldu. Camdaki Kız dizisinin son bölümünde Nalan aldatıldığını öğreniyor. Bunun üzerine verildiği karar sonrasında işler iyice karışır. Dizinin son bölümü ile bağlantılı olan yeni bölüm fragmanı ise yoğun tepki aldı. Diziler arasında en çok tercih edilen projeler arasında yer alan Camdaki Kız dizisi, yeni bölüm fragmanı ile gündeme geldi. Nalan yaşadıklarından sonra annesinden şiddet gördüğü odaya giderek, izleyicileri şaşkına çevirdi. Annesinin elinde bulunan sopa ise yoğun eleştirilere sebep oldu. Bu sahnenin ardından sinirlerine hakim olamayan seyirciler, tek yolu RTÜK'e şikayet etmede buldu.

Camdaki Kız dizisinin fragmanında Sedat ile buluşan Nalan'ın dayak yemesi ile dizinin akıbeti de merak edildi. Her yeri moraran Nalan'ın imdadına ise Muzo konuştu. Ekranların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Camdaki Kız dizisinin ekranlara veda edip etmeyeceği de şimdiden merak söz konusu oldu.