Masterchef Stüdyosunda Yarışmacılar Birbirine Girdi! Acun Ilıcalı O İsimlerin Fişini Çekti

Masterchef Stüdyosunda Yarışmacılar Birbirine Girdi! Acun Ilıcalı O İsimlerin Fişini Çekti

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması olan Masterchef yayınlanan son bölümü ile ağızları açık bıraktı. İki ismin başlattığı kavgaya başka yarışmacıların da dahil olması herkesi şaşkına çevirdi.

Acun Medya yapım ekibi ise olaya dahil olarak ortamı yumuşatmaya çalıştı. İşte haberin tüm detayları...

Acun Medya tarafından izleyici karşısına çıkan Masterchef yarışmasında ortalık karıştı. Yarışmanın yeni bölümünde kırmızı takım ve mavi takım Meksika yemekleri yaparak birbirine meydan okumaya devam etti. Başka yarışmacının her yemeği almasının ardından kırmızı takım birbirine girdi. Meksika yemeklerinin yapıldığı esnada takım arasında yaşanan tatsızlık ize ağızları adeta açık bıraktı.

Masterchef yarışmasının son bölümünde dokunulmazlık için savaşan adaylar, kendilerini eklemekten kurtarmak için elinden gelen her şeyi yaptı. Bunun ardından mavi takımın ikinci defa kazandığı açıklandı. Kırmızı takım ise bir defa daha eleme potasına girdi. Mustafa’nın yaptığı takım kaptanlığı ise yarışmacıların birbirine girmesine neden oldu. Dokunulmazlık oyunu alan Dilara, takım kaptanlığı açısından tepkisini dike getirdi. Hatta Dilara, Mustafa’yı eleme potasına gönderince olanlar oldu.

Eleme potasında çıkan Mustafa tozu dumana kattı.

Dilara ile tartışma yaşayan Mustafa, takım arkadaşları ile gerginlik yaşadı. Dilara’nın güzel bir takım kaptanı olmadığını söyledi. Bunun ardından kendisinin bu görevi layıkıyla yerine getirdiğini dike getiren Mustafa, bütün okları üzerine çevirdi. Alınan bilgiler neticesinde kırmızı takımdan tam 4 kişi eleme potasına yerini aldı.