1 Kadın 1 Erkek Dizisi Aynı Oyuncu Kadrosuyla Ekranlara Geri Geliyor!

1 Kadın 1 Erkek Dizisi Aynı Oyuncu Kadrosuyla Ekranlara Geri Geliyor!

Bir Erkek Bir Kadın dizisinde bizleri neler bekliyor? Demet Evgar, yaptığı açıklama ile dizinin yeniden başladığını duyurdu. Yeni bölümleri en kısa sürede ekrana gelecek. Öte yandan bizleri başka hangi gelişmeler bekliyor sizlerle paylaşacağız. Dizide oyuncu kadrosu değişti mi? Üstelik hangi kanalda yayınlanacak?

Geçtiğimiz aylarda eski bölümlerinin Netflix'te yayınlandığı görülen Bir Erkek Bir Kadın dizisi, dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan diziye ilişkin güncel bilgiler paylaşıldı. Demet Evgar'ın paylaşımı sonrasında dizinin yeniden çekileceği müjdelendi. Peki ya oyuncu kadrosunda önemli bir değişiklik olacak mı? Hatırlanacağı üzere dizinin başrolünde Demet Evgar ve Emre Karayel dışında farklı birinin olmadığı biliniyordu.

Demet Evgar Müjdeyi Verdi!

Demet Evgar'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dizinin yakın zamanda başlayacağını müjdelemesi dikkat çekti. Oyuncunun bu haberiyle birlikte hayranları ve dizinin sıkı takipçileri çok mutlu oldu. Şimdi ise hangi gelişmelerin paylaşılacağı zamanla ortaya çıkacak. Sevilen yapıma dair bizleri başka neler beklemekte sizlere iletelim. Öte yandan güncel detaylar da paylaşılacak.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bir Erkek Bir Kadın dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı ile ilgili sorular soruldu. Bu noktada bizleri nelerin beklediğini iletelim. Dizinin Blu TV'de ekrana geleceği vurgulandı. Dijital platformda yayınlanacak olmasına çok sevinildi.