Kuruluş Osman 120. Bölüm 2. Fragmanı: Yeni Bölümde Neler Olacak?

Kuruluş Osman 120. Bölüm Fragmanı: Nayman'ın planlarına karşı Malhun ve Bala Hatunlar nasıl bir hamle yapacak? Orhan ve Alaeddin Bey'in başına neler gelecek? Tüm merak edilenler 29 Mart'ta yeni bölümde yanıt bulacak.

ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran Kuruluş Osman dizisi, 29 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00'da yeni bölümüyle izleyicilerle buluşuyor. Başrollerinde Burak Özçivit ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi sevilen oyuncuların yer aldığı dizi, heyecan dolu bir bölümle karşımıza çıkacak. Peki, Kuruluş Osman 120. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Öktem Bey'in İntikamı Alınacak Mı?

Geçtiğimiz bölümde Öktem Bey'in şehit edilmesi, dizinin hayranlarını derinden üzmüştü. Ancak Osman Bey, bu durum karşısında kararlılığını koruyor ve Öktem Bey'in intikamını almak için harekete geçiyor. ''Bugün Öktem Bey başını verir yarın Osman Bey!'' diyerek davanın büyüklüğünü vurgulayan Osman Bey'in intikam planları, merakla bekleniyor.

Nayman'ın Şaşırtıcı Teklifi

Nayman, Öktem Bey'i öldürdükten sonra Osman Bey'e oldukça şaşırtıcı bir teklifte bulunuyor. Kendisine komutan olmasını isteyen Nayman, bu teklifi Osman Bey'e iletirken Bengi Hatun'un sitemine maruz kalıyor. Ancak Nayman, teklifinden vazgeçmiyor ve Osman Bey'in kendisine komutanlık yapmasını bekliyor. Osman Bey, bu teklifi hangi amaçla kabul edecek? İsmihan Sultan, Osman Bey'in bu hamlesine nasıl karşılayacak?

Nayman, İsmihan Sultan'a Hesap Soruyor

Nayman, İsmihan Sultan'ı ziyaret ederek kendisinin arkasından iş çevirdiğini söylüyor. İsmihan Sultan ise Nayman'a Osman Bey'in yanında yer almasını tavsiye ediyor. Ancak Nayman, İsmihan Sultan'a karşı daha da öfkeleniyor ve bu durum, ilerleyen bölümlerde neler olacağı konusunda ipuçları veriyor.

Bala ve Malhun Hatunlar, Nayman'ın Planına Engel Olabilecek Mi?

Nayman, Uçlarda hakimiyetini arttırmak için Türkmen obalardan çocukları kaçırıp nöker olarak yetiştiriyor. Ancak Malhun Hatun ve Bala Hatun, bu durumu öğrenirler ve Nayman'ın planına engel olmak için harekete geçerler. Bu durum, bölümün en heyecanlı sahnelerinden biri olacak.

Nayman'ın Gözü Orhan ve Alaeddin Bey'in Üzerinde!

Nayman, Türkmen obalarındaki çocukların yanı sıra Orhan Bey ve Alaeddin Bey gibi önemli isimlerin de üzerinde gözlerini dikmiştir. Peki, Nayman bu sefer ne yapacak? Orhan Bey ve Alaeddin Bey'in başına neler gelecek? İşte tüm bu soruların yanıtları, Kuruluş Osman 120. bölümdeki sahnelerde saklı.

 

Benzer Videolar