Ateş Kuşları 9. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Barbaros'un Büyük Sırrı Ortaya Mı Çıkıyor?

Ateş Kuşları 9. Bölüm 3. Fragmanı, sitemizde hızlıca yayınlandı! ATV'nin sevilen dizisi için yeni bölüm heyecanı başladı.

ATV ekranlarında büyük bir hayran kitlesi tarafından izlenen Ateş Kuşları dizisinin heyecanla beklenen 9. Bölüm 2. Fragmanı, sitemizde hızlı bir şekilde yayınlandı. 24 Mart Cuma akşamı saat 20.00'da yayınlanacak olan yeni bölümde neler yaşanacağına dair ipuçları, fragmanımızda yer alıyor.

Diğer Fragmanlar Bu Hafta Yayınlanacak Mı?

Ayrıca, başrollerinde İlayda Alişan, Hande Soral ve Görkem Sevindik gibi sevilen oyuncularımızın yer aldığı diğer fragmanlar da bu hafta yayınlanacak mı diye merak edenler için bir haberimiz var. Sitemizde düzenli olarak güncellediğimiz sayfamızı takip ederek, her bölümde yaşanacakları önceden öğrenebilirsiniz.

Yeni Bölüm Özeti

Gülayşe, Zümrüt'ün karşısına dikiliyor

Yeni bölümde, Gülayşe ailesini korumak için kendini yakmaya kalksa da, Ali ve Barbaros buna izin vermez. Gülayşe, Ali'nin katil olmaması için Zümrüt'ün karşısına kendisi dikilir. Elindeki keskin bıçak ya Zümrüt'e ya da kendisine dönecektir. Peki, Zümrüt Çatal'a Ateş Kuşları'nın yerini söyleyecek mi?

Gülayşe İle Barbaros'un İlk Yemeği

Gülayşe, nihayet ilk yemeğinde âşık olduğu Barbaros'un karşısına çıkar.

Barbaros'un Büyük Sırrı Ortaya Mı Çıkıyor?

Barbaros, Çatal'ın oyunundan kurtulmaya çalışırken, Sabit Barbaros'un büyük sırrını öğrenir. Barbaros polistir! Peki, Gülayşe, Barbaros'un bu sırrını öğrenecek mi? Aşkına kavuştuğunu zannederken, bu yalan ortaya mı çıkacak?

 

Benzer Videolar