Camdaki Kız 71.Bölüm 2. Fragman Yayınlandı

Camdaki Kız'ın merakla beklenen 71. bölümü, hayranlarına büyük bir heyecan yaşatacak gibi görünüyor. Yeni bölümde, Muzo'nun Hayri'nin sırrını açığa çıkıyor...

KANAL D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız'ın hayranları, heyecanla beklediği 71. bölüm fragmanı sonunda yayınlandı. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu gibi ülkemizin sevilen oyuncularının başrollerini üstlendiği dizi, 23 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de yeni bölümüyle izleyicilerle buluşacak.

Yeni bölümde neler olacak? Muzo Hayri evli olduğunu öğrenecek mi? Sedat'ın terapiye gitme kararı değişecek mi? Billur, Muzo'ya ne anlatacak? İşte merakla beklenen detaylar.

Muzo Hayri'nin Evlilik Sırrı Ortaya Çıkacak Mı?

Geçtiğimiz bölümde Muzo, Hayri'nin evli olduğunu öğrendiğinde büyük bir şok yaşamıştı. Yeni bölümde ise bu gerçeğin nasıl açığa çıkacağı merak konusu. Muzo, Hayri'nin sırrını açığa çıkarmak için elinden geleni yapacak mı?

Sedat'ın Terapi Kararı Değişecek Mi?

Sedat, Cavit'in yardımıyla toparlanmaya çalışıyor ancak gerçeklerle yüzleşmek istemiyor. Bu durum Billur'u da etkiliyor. Muzo'nun desteğiyle, Billur Sedat'ın durumunu Muzo'ya anlatıyor. Muzo, Sedat'a yardım etmek için elinden geleni yaparken, Sedat'ın terapiye gitme kararı değişecek mi?

Billur ve Muzo İş Birliği Yapmaya Devam Ediyor

Son bölümde, Muzo ve Billur, Nalan ile ilgili önemli bir adım atmışlardı. Bu bölümde ise iş birlikleri devam edecek. Billur, Sedat'ın durumu hakkında Muzo'ya bilgi verirken, Muzo da Billur'a destek oluyor.

Nalan'ın Hayatı Yolunda Giderken Türkan Hamle Yapacak

Adil'in evinde arayışına devam eden Nalan, umduğunu bulamıyor ancak Hayri ile ilişkisi yolunda gidiyor. Hayri, Nalan'la mutlu ve Türkan'a Nalan'dan bahsetmek istemiyor. Ancak Türkan, işleri anlamlandırmak için bir hamle yapıyor ve Muzo Hayri'yi evine kadar takip ediyor.

 

Benzer Videolar