Samsung Galaxy S22 Fiyatına Dev İndirim Geldi! İhtiyacı Olmayan Bile Aldı!

Samsung Galaxy S22 Fiyatına Dev İndirim Geldi! İhtiyacı Olmayan Bile Aldı!

Akıllı telefon satın alacakların gözü bu telefondaydı. Samsung Galaxy S22 nerede uygun fiyata satılıyor? Ne kadarlık indirim yapıldığı merak konusu haline geldi. İşte akıllı telefon alacakların dikkatle incelemesi gereken fiyat listesi ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Samsung Galaxy S22 ile ilgili yapılan indirim büyük dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği telefon, sunduğu özelliklerle de beğenileri kazandı. Peki ya bu telefondan satın alacaksanız neye dikkat etmeniz gerekiyor? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız. Öyle ki bazı satış yerlerinde daha pahalı olduğu anlaşılmakta. Sizlere indirim yapan bir yerden bahsedeceğiz.

Vatan Bilgisayar'da İndirimli Satılıyor!

Samsung Galaxy S22'nin Vatan Bilgisayar'da indirimli halde satıldığı bilgisine ulaşıldı. Bu gelişme sonrasında pek çok kişi akıllı telefonu satın almak için harekete geçti. Birkaç bin TL'lik indirimle beraber hem cebinizi koruyacak hem de kaliteli bir telefon sahibi olacaksınız.

Fiyatı Kaç TL'ye Düştü?

Samsung Galaxy S22'nin fiyatı kaç TL'ye düştü merak edildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği güncel fiyat listesini sizlerle paylaşacağız. Öyle ki artık çok daha uygun fiyata satın alabileceksiniz. Son zamanlarda zamlı halde satılan akıllı telefonların aksine bu sefer önemli bir indirimle karşınıza çıkıyoruz.

  • Samsung Galaxy S22 128 GB-Siyah fiyatı: 14.799,00 TL