OPPO Reno 8 Lite Haziran Fiyatı Belli Oldu! OPPO Reno 8 Lite Tüm Özellikleri ve Detayları Burada..

OPPO Reno 8 Lite Haziran Fiyatı Belli Oldu! OPPO Reno 8 Lite Tüm Özellikleri ve Detayları Burada..

OPPO Reno 8 Lite isimli akıllı telefonla ilgili çeşitli gelişmeler meydana geldi. Öyle ki OPPO'nun yeni modeli hakkında neler biliyoruz? Özellikl ve fiyatlarını sizlerle paylaşacağız. Haziran ayında OPPO Reno 8 Lite'nin ne kadardan satışa sunulacağı ve telefonla ilgili bilinmeyenler haberimizde...

OPPO Reno 8 Lite, son zamanlarda teknoloji piyasasını derinden etkiledi. OPPO'nun çıkaracağı ürün başta ülkemiz olmak üzere dünyanın çeşitli yerlerinde yankı buldu. Peki ya akıllı telefon hakkında neler biliyoruz? Gündemde bomba etkisi yaratacak çeşitli gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Özellikleri Nedir?

OPPO Reno 8 Lite'nin özellikleri merak ediliyor. İşlemcisinin Snapdragon 695 yonga setinden olması güzel bir gelişme olarak yorumlandı. Piyasada pek çok telefonun bu işlemci setini kullandığı belirtiliyor. Üstelik hızlı şarj özelliği de telefon için olmazsa olmazlardan biri haline geldi. 4500 mAh pil kapasitesinin yanı sıra 33 W hızlı şarjın olması sevindirdi.

OPPO Reno 8 Lite Kaç TL?

OPPO Reno 8 Lite isimli telefonun Türkiye fiyatı henüz belli olmadı. Ancak İspanya'da satışa sunulduğu ve 460 dolar fiyat etiketi belirlendiği belirtiliyor. Haliyle bu durum pek çok kişinin dikkatini çekti. OPPO Reno 8 Lite akıllı telefonuna ilişkin merak edilenler yanıt buldu.