iPhone 11 Kampanyası Şok Etti! iPhone 11 Fiyatı 11.600 TL'ye Düştü

iPhone 11 Kampanyası Şok Etti! iPhone 11 Fiyatı 11.600 TL'ye Düştü

Apple iPhone 11'i uygun fiyattan satın almayı planlıyorsanız bu haber size göre. İndirimli gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Pek çok kişi akıllı telefon satın almak için sıraya girebilir. Çünkü fiyatların iyice düştüğü görülüyor. 64 ve 128 GB iPhone 11, Teknosa'da ne kadara satılmakta?

Apple'a ait olan iPhone 11, şu sıralar kapış kapış satılıyor. Telefonun satışının bu kadar artmasındaki neden ise merak edildi. Pek çok kişi indirimli haldeki telefonu görünce fırsatı kaçırmak istemedi. Apple ürünlerindeki bu ucuzluğun nedeni merak ediliyor. İşte garantili şekilde satın alabileceğiniz Teknosa iPhone 11 akıllı telefonu ve çok daha fazlası haberimizde...

iPhone 11 Fiyatları Düştü!

iPhone 11 satın alacakların buna dikkat etmesi gerekiyor. Pek çok modelde indirim olsa da bu modeldeki fiyat düşüşü oldukça fazla. Dolayısıyla telefon satın alacaksanız Apple ürünlerine göz gezdirmenizde fayda var. Son zamanlarda, özellikle de geçtiğimiz yıldan bu yana akıllı telefon fiyatları şaşırtıcı derecede arttı. Bu durumun önüne geçilmesi adına bazı indirimler gündeme geliyor.

Teknosa'da iPhone 11 Güncel Fiyatı

Teknosa üzerinde satılmakta olan iPhone 11'in güncel fiyatı gözler önüne serildi. 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı çeşidini de satın alabilirsiniz. Hafıza alanları konusunda ayrım gösteriyor. Güncel fiyatlara gelecek olursak 64 GB iPhone 11, 11 bin 699 TL'ye satılmakta. 128 GB iPhone 11 ise 12 bin 699 TL'den satışa sunuluyor.